Godt Levert

  • Anne Lise Johannessen

De siste årene har det kommet flere firmaer som leverer middagsingredienser rett på døren. De setter sammen menyen, og du får alle ingredienser og oppskrifter levert rett på døren. De to siste ukene har vi testet Godt Levert - først Grete Roede-menyen, så Ekspressmenyen.

Den første uka skulle vi ha Grete Roede-menyen. Vi skulle da ha følgende retter:

- Fiskegrateng
- Pytt-i-panne
- Kyllingburger med tomatsalsa

Uka etter var det Ekspressmenyen vi skulle prøve. Da fikk vi dette:

- Sommerens fiskesuppe med asparges
- Skinkestek med poteter og sommergrønt
- Kjøttkaker med nykål og nypoteter

Varene ble levert innen fristen begge ukene. Rundt kl 20 første uka, og ved 19-tiden uka etter.

Produktene var sortert i esker etter om de var kjølevare, tørrvare og frukt. Råvarene var fine, og det fulgte et lite oppskriftshefte sammen med boksen. I fruktesken var det masse frukt. Eskene var praktiske og lette å flatpakke. Du kan ta vare på disse og sende de i retur med sjåføren ved neste levering.

Dette heftet var ganske enkelt og her føler jeg at de kan lære litt av konkurrenten Adams som har et litt mer forsegjort hefte. Jeg savner spesielt en henvisning fra råvarer til oppskrift slik at man slipper å lese gjennom alle oppskriftene for å se hvor råvaren hører hjemme og om den skal brukes flere steder.

Jeg savner også litt informasjon om frukten i oppskriftsheftet. Det hadde vært fint å få listet opp hva slags frukt det er (vi har aldri kjøpt pasjonsfrukt før og måtte lete på nett for å bekrefte hva det var) - og kanskje et forslag til oppskrifter med denne.

 

Servicen hos Godtlevert virker bra. De har besvart forespørsler forholdsvis raskt. Det finnes en side hvor abonnementet ditt håndteres, men den har jeg ikke hatt tilgang til nå i testperioden. Oppskriftsheftet sendes dessuten ut på mail på forhånd.

Selve nettsiden til Godtlevert er fin og oversiktelig. Menyene ligger klare på siden for flere uker på forhånd. Det er veldig praktisk så kan man planlegge litt hva man skal ha fremover. Man kan gjerne veksle mellom de ulike menyene som man vil.


Hos Godtlevert, kan man velge mellom flere alternativer: Orginalmeny, Ekspressmeny, Barnemeny og Roedemeny. Vi har som sagt testet ekspressmenyen (som skal være rask å lage), og Roedemenyen som er sunne retter for de som har lyst til å passe kostholdet, eller gå ned i vekt. Roedemenyen ble kanskje litt i minste laget med en mann som trener mye og ikke slanker seg :)

Vi er en familie på 4; 2 voksne, Mona Cecilie på 17 år og Anders på 13 år. Nedefor er det linker til de ulike middagene vi testet, og der kan du lese hva vi synes om rettene.

Alt i alt ble vi godt fornøyd med Godt levert!

- Fiskegrateng
- Pytt-i-panne
- Kyllingburger med tomatsalsa

- Sommerens fiskesuppe med asparges
- Skinkestek med poteter og sommergrønt
- Kjøttkaker med nykål og nypoteter

 

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.