Skip to main content

Høstgirlander

  • Lena Johansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Her i Barnemix er vi så heldige at vi får lov til å prøve oss på litt av hvert. Det er en kreativ prosess som jeg rett og slett elsker. Denne gangen har jeg fått leke meg med et ark fra Makn The Rounds. Det står at sirklene er 1", men når jeg printet de ut var de 2". Her jeg bor på Sørlandet har vi fortsatt ikke sett noe til vinteren. Vi hadde sommeren her frem til slutten av oktober, og nå har høsten gjort sitt inntog, og vi har vakre høst trær, og regnet trommet behagelig rundt oss fortsatt med stor varme. Så da har jeg laget en høstgirlander til og ha hengende til pynt.

Løvene er laget etter en tutorial inne hos Happy Clippings. Man bare printer ut templatene de har der, også går det som en drøm og lage disse vakre løvbladene. Jeg valgte å gå for det jeg mener er skikkelige høstfarger. Og papirene jeg brukte er fra gamle kolleksjoner som ikke lenger er i salg.

Jeg stanset ut sirklene fra arket, også er jeg heldig og har en scallop punch liggende som passer akkurat til dette. Så stanset jeg ut noen scallop sirkler, og limte motivene mine på med 3d puter for å få litt dimensjoner på prosjektet.


Dette er et enkelt og morsomt prosjekt. Og dette er nok noe som er gøy og lage både for store og små. Så håper jeg har inspirert akkurat deg til og prøve deg på dette.

Til neste gang, kos deg med hobbyen din!

- Lena_J -

Motiv: Makn The Rounds