Skip to main content

Bamsekort

  • Lena Johansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Miss Wings er en herlig liten bamse fra Stitchy Bear stamps, og jeg er så heldig at jeg har fått prøve meg på dette fantastiske digitale stemplet.


Motivet er malt med distress. Og selve kroppen har jeg gått over en gang med Vintage Photo, også når det første laget var tørt, har jeg gått over med Walnut Stain for å skape kontraster og litt skygge. Inni ørene og på beina har jeg brukt fargen Tea Dye.

Og jeg vet motivet heter Miss, men jeg trengte nå en mister, så da valgte jeg og gå for fargen Stormy Sky på vinger og hår. Og over Stormy Sky har jeg brukt Faded jeans for å legge litt skygge og kontrast.

Bakken er fargelagt med Pumice Stone, og himmelen er Weathered Wood.

Jeg liker kortene mine enkle. Så da tok jeg en punch fra EK suksess og laget en ”pyntebord” øverst å monterte det på blå bazill. Limte så på en liten stripe med litt mørkere papir for og skape litt kontrast mot tekstbanneret. Tekststemplet er fra kort & godt, og brad fra Vibeke Spigseth. Og det er montert opp på 3D puter.

Og det er så absolutt ikke siste gangen jeg lager kort med denne lille bamsen. Ser for meg mange andre kort med denne søtnosen.

Til neste gang… Ha en kreativ og herlig dag!

Motiv: Stichy Bear