Skip to main content

Rett er galt

  • Anne Lise Johannessen
Spillomtale: Dette spillet er kjøpt hos Norli

Dette er også et spørrespill i kortformat, og her er det meningen at du skal svare feil. Spilleren som har tur, trekker et kort og leser spørsmålet høyt. Hvert spørsmål har tre svaralternativer. Deltakerne bruker A-, B- og C-kort for å svare på spørsmålene. Når man svarer riktig (dvs. feil) vinner man et kort fra bunken (får evt. et poeng). Den første som har samlet fem kort/fem poeng vinner spillet.

Dette spillet er for inntil 6 spillere. Vi var 9 spillere, så vi delte oss inn i lag. Selv om man skal svare feil, så er det lett å svare riktig om man kan svaret, og plutselig tenke omvendt. Vi tenker at det likevel gikk raskt før en fikk fem kort, så man kan evt. lage sin egen vri og gå til ti kort.

Sjansen for å svare riktig (dvs. galt) er på 33,3 %. Vi hadde ønsket oss litt mer variasjon i spørsmålene, og kanskje en mulighet for å kjøpe ekstra pakker med spørsmål. Men konklusjonen er at det var en artig tvist med å skulle gjette på det gale svaret, og sammen med et glass vin kan det bli en morsom kveld hvor det er lett å gå litt i surr.


Antall spillere: 2-6
Alder: 15+
Spilletid: 15 min+

 

Dette spillet er fra TacTic.