• Anne Lise Johannessen

Celine Irgens Aagard: London

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


Ønsker du å se mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Få de beste tipsene til London fra Celine Irgens Aagaard. Enten det er gallerier eller shopping, mat, klubber, yoga, puber, takterrasser, kokkekurs, hundefrisører eller barer – dette er boka som fører deg til de beste stedene i storbyen. En personlig og praktisk reiseguide for førstegangsreisende og kjennere – enten du er på dagsbesøk i storbyen eller skal tilbringe lengre tid i London. Et skattkammer av kjente og mindre kjente steder, og tips til bortgjemte perler du garantert ville gått glipp av uten boka i bagasjen.

Celine Irgens Aagaard har en bakgrunn som journalist, moteblogger og fotograf og hun har et mangeårig forhold til London. Hun gir deg sine beste tips til hva du kan gjøre i London, fra guidede løpeturer og karnevalet i Notting Hill, hemmelige barer og gode puber, tedrikking, shopping, street art og byens beste takterrasser.

I tillegg til Aagaards beste tips byr boka på personlige anbefalinger fra blant andre Jenny Skavlan, Olav Thon, Pia Tjelta, Tone Damli, Simen Staalnacke, Christer Falk, Charlotte Torstvedt og Per Sundnes. En sikker investering for et uforglemmelig opphold i London.


En fin bok som er litt annerledes og gir deg tips du ikke finner i de "vanlige" reiseguidene.

Forlag: Kagge
Utgivelsesår: 2014

Anbefalte krimbøker:

Dan T Sehlberg: Mona

Kan et datavirus smitte til mennesker?

It-forskeren Eric Söderqvist står foran gjennombruddet for sin nye oppfinnelse, Mind Surf som er et tredimensjonalt internett som styres med tankekraft og vises i menneskets hjerne.

Eric tester systemet på sin kone Hanna. Kort tid etter blir hun plutselig syk med høy feber og grusomme hallusinasjoner. Til slutt faller hun i koma.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.