Lag et kort med en mal

Skrevet av Nick .

 
Hej,

Idag kommer jag visa er hur jag har använt en digital stämpel från Delicious Doodles tillsammans med en mall för att skapa ett kort. De flesta mallarna hittar man om man använder det engelska ordet för mall när man söker. På engelska heter mall template.

 


Jag fick en rolig digital stämpel som föreställer ett motiv ur Alice i Underlandet. Genast gick tankarna till en tebjudning och därför sökte jag efter mallar på tekannor eller tekoppar. Jag hittade den här som jag har använt mig av. 

Jag börjar med att klippa ut mallen och ritar av den på ett vitt cardstock. Sedan klipper jag ut stommen till kortet. Efter det dekorerade jag den med mönstrat papper, stämpel, dies och små mini-spelkort.


Jag har färglagt motivet med ProMarkers.

Hoppas ni blir sugna på att använda mallor. Det finns massor av dem på nätet.

 

Materiallista:

Vitt cardstock
PinkPaislee – Divine Damask
Svartvit baker twine
Små minispelkort
Dragonfly small – Cheery Lynn dies
Pocket Watch – Cheery Lynn dies
ScrapBerry´s – Strawberry (clear stamp tekanna)

 

ProMarkers pennor jag använt:

Hud: Sunkissed Pink, Blush, Soft Peach
Blå: Cyan, Sky Blue
Grön: Forest Green, Bright Green, Lime Green
Orange: Burnt Orange, Spice, Pumpkin, Gold
Svart: Black, Umber, Warm Grey 5
Gul: Mustard, Pastel Yellow, Buttercup
Brun: Burnt Sienna

 

 

Tags: Delicious Doodles

Christmas treats


Jane har vært gjestedesigner og laget en boks med nøtter. Til dette har hun brukt en mal fra The Cutting Café som heter 'Book box holder'. 

Hun har også brukt stempeltrykket I'm Dreaming of a Wide Christmas fra Doctor Digi.

Les mer …

Kristina Ohlsson: Papirgutten


Det er vinter i Stockholm. Idet barna ved den jødiske barneskolen er i ferd med å avslutte skoledagen, blir en lærerinne skutt i skolegården, foran øynene på sjokkerte barn og foreldre.

Samme ettermiddag forsvinner to unge gutter på vei til tennistrening. Et kraftig snøvær har rammet Stockholm og gjør letearbeidet vanskelig.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Legoland (Danmark)

Legoland i Danmark er en flott opplevelse som minst en gang må oppleves av både store og små. (Selv var dette mitt 3. besøk i parken).

Les mer …

GuideNorge 2008


Byer og tettsteder fra A til Å
Forfatter: Rolf Bakke og Ivar Dyrdal

Markedets mest komplette reiseguide for Norge!

Her er kort og konsis informasjon om norske tettsteder i alfabetisk orden uten bruk av kompliserte symboler og forkortelser, bl.a. informasjonskontorer, kommunikasjoner, overnatting, severdigheter og begivenheter.

Les mer …