Playful Moon

Skrevet av Bettina Leikvoll .


I dag er det min tur til å vise dere mitt inspirasjonsprosjekt hvor vi skulle bruke /lage  en bakgrunn til valgt motiv. Sponsor denne gangen er Faery Ink og jeg har brukt Playful Moon. Jeg har fargelagt motivet med promarkers, bakgrunnen bak er også fargelagt med dette. Har brukt en variasjon av svarte, grå og blå farger for effekt.

 Jeg har fargelagt motivet med promarkers, bakgrunnen bak er også fargelagt med dette. Har brukt en variasjon av svarte, grå og blå farger for effekt.

Promarkers:
Hud:  tan, dusky pink, blush, baby pink, almond.
Hår: Cinnamon, caramel, tan, putty.
Vinger, pastel blue, powder blue.
Kjole: aubergine, plum, purple.

Måne og stjerner: , Spice,ginger og gold

Himmel: black, cool grey 5,4, indigo blue og petrol blue


Selve kortet er laget med bazill ark, reste ark og hovedark fra Maja design.

Diecuts fra Go Kreate, Tonic Studios. Stjernedies ukjent
Blonder fra Live and Love crafts og Camelia.
Osteklut og perler fra stasj
Stormy sky distress ink på kantene
Tekst fra Lilly of the Valley
Diamond stickles på vingene.
Vintage photo distress ink


Bloggen min kan dere finne her:

http://bettandshobbykrok.blogspot.no/

 

Relaterte artikler:

Lag et kort med en mal

 

Hej,

Idag kommer jag visa er hur jag har använt en digital stämpel från Delicious Doodles tillsammans med en mall för att skapa ett kort. De flesta mallarna hittar man om man använder det engelska ordet för mall när man söker. På engelska heter mall template.

Les mer …

Merete Junker: Venuspassasjen


Natt til 17. mai 1968 forlot Gunnar Eie bilen sin på kaia i Skien med nøklene i. Han etterlot seg kone og tre tenåringsdøtre, og dukket aldri opp igjen. En vårdag i 2007 finner Eies oldebarn, trettenårige Stian, et lik i innsjøen rett ved småbruket der han bor. Obduksjonsrapporten viser at den døde er den forsvunne Gunnar Eie, og at han ble brutalt drept for tre år siden. Over brystet har han tolv røde korssting.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Legoland (Danmark)

Legoland i Danmark er en flott opplevelse som minst en gang må oppleves av både store og små. (Selv var dette mitt 3. besøk i parken).

Les mer …

Bli med oss til Gran Canaria


Andreana og Frederico bor på Gran Canaria, og i denne boka forteller de deg om øya.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …