Clean and simple Christmas

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Igjen en ny artikkel på Barnemix. Team A har laget kort med temaet "Clean and simple Christmas".  Sponsor har vært Karleigh Sue.

 

Anita Sæterdal:

 Elisabeth Hatlen:

 


 

 Hanne Bjørnson Visdal:

 


 

Katrine Hoel Paulsen:

 

 


 Marianne Iversen:

 

 


 Nina Bigum Udnesseter:

 

 

 

  Det var alt for denne gang. Vi er snart tilbake med motiver fra

Dis Digis

 

 

Tags: Karleigh Sue

To kort fra gjestedesignere


Denne måneden har vi bl.a. QKR som sponsor. I denne artikkelen får du se noen kort laget av to gjestedesignere.

Les mer …

Marisha Pessl: Nattfilm


En rå oktoberkveld blir vakre, unge Ashley Cordova funnet død i en forlatt lagerbygning på nedre Manhattan. Selvmord blir fastslått som dødsårsak, men gravejournalist Scott McGrath har sine mistanker.

I forbindelse med undersøkelsene omkring Ashleys underlige liv og død blir han konfrontert med arven etter faren hennes: den legendariske kultfilmregissør, Stanislas Cordova - en mann som ikke er blitt sett ute blant folk på mer enn tretti år.

Les mer …

Weekend i trendy Krakow


Krakow er - sommerens hotteste reisemål for helgeturer. Byen har en spennende historie og et rikt kultur- og uteliv. Og best av alt, byen ligger bare et par timers flytur fra Norge. 

Å reise til Krakow er i vinden akkurat nå, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Les mer …

Dyreparken i Kristiansand


En dag luftet Mona Cecilie (17) idéen om vi kunne dra ned til Dyreparken i Kristiansand. Sist vi var der var i 2007, da var Mona 10 år og Anders 6,5 år. Mona husket at det var så koselig der, og litt skummelt hos Kaptein Sabeltann. Anders husker ikke noe fra da vi var der. I 2007 fikk vi også med oss et kaptein Sabeltannshow på kveldstid - og når det startet - så sovnet Anders.

Les mer …

GuideNorge 2008


Byer og tettsteder fra A til Å
Forfatter: Rolf Bakke og Ivar Dyrdal

Markedets mest komplette reiseguide for Norge!

Her er kort og konsis informasjon om norske tettsteder i alfabetisk orden uten bruk av kompliserte symboler og forkortelser, bl.a. informasjonskontorer, kommunikasjoner, overnatting, severdigheter og begivenheter.

Les mer …