Clean and simple Christmas

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Igjen en ny artikkel på Barnemix. Team A har laget kort med temaet "Clean and simple Christmas".  Sponsor har vært Karleigh Sue.

 

Anita Sæterdal:

 Elisabeth Hatlen:

 


 

 Hanne Bjørnson Visdal:

 


 

Katrine Hoel Paulsen:

 

 


 Marianne Iversen:

 

 


 Nina Bigum Udnesseter:

 

 

 

  Det var alt for denne gang. Vi er snart tilbake med motiver fra

Dis Digis

 

 

Tags: Karleigh Sue

Vårlig kort med pretty girl


Utfordringen denne gangen var å lage noe med det digitale stemplet Pretty Girl fra SLS Lines. Jeg printet ut motivet på Perfect Coloring Paper og fargela det med Copic Sketch Markers.

Les mer …

Jón Óttar Olafsson: Overvåket


Mord og mysterier fra ny, islandsk krimforfatter

Like oppunder jul blir en død kvinne funnet i en fiskehytte i Reykjavík. Alt tyder på at hun har dødd av en overdose, men politimannen David er overbevist om at hun er blitt drept. Den eneste ledetråden han har er et ukjent mobiltelefonnummer.

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

Lilleputthammer

I slutten av juli dro mamma, pappa, Mona Cecilie (12), Anders (8,5), bestefar, bestemor og boxeren Casi på tur til Lilleputthammer.

Les mer …

New York for barn


Tre unge newyorkere – Mia, Taylor og Joshua – tar deg med på en leken oppdagelsesreise til New York: Bli med opp 67 etasjer på under ett minutt, lær deg engelske ord og kinesisk skrift, se hvordan basketball spilles i gatene, forstå hvorfor taxiene er gule og hvordan heisen, RAP-musikken og hamburgeren ble født. Alt gjennom lek!

Les mer …