Clean and simple Christmas

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


Igjen en ny artikkel på Barnemix. Team A har laget kort med temaet "Clean and simple Christmas".  Sponsor har vært Karleigh Sue.

 

Anita Sæterdal:

 Elisabeth Hatlen:

 


 

 Hanne Bjørnson Visdal:

 


 

Katrine Hoel Paulsen:

 

 


 Marianne Iversen:

 

 


 Nina Bigum Udnesseter:

 

 

 

  Det var alt for denne gang. Vi er snart tilbake med motiver fra

Dis Digis

 

 

Tags: Karleigh Sue

Paris-inspirert

 
I april har vi Stitchy Bear som sponsor her på Barnemix, og jeg har laget et kort med det nydelige digitalstempelet Southern Belle.

Les mer …

Liza Marklund: Jernblod

 

I denne siste boka om Annika Bengtzon får vi et tilbakeblikk fra historiene i de tidligere utgitte bøkene Studio sex og Fasadefall.

Annika søster Birgitta har forsvunnet. Det siste livstegnet er en sms: Annika, hjelp meg! Papirutgaven av Kvällsekspressen ser ut til å gå i graven. Med mindre det skjer et mirakel, kommer sjefsredaktør Anders Schyman til å gå inn i historien som den som la ned den svenske journalistikken. Imens pågår en profilert rettsak om et bestialsk mord på en uteligger. Dagene går og Birgitta kommer ikke tilbake. Forsvinningen innebærer at Annika blir konfrontert med sin kompliserte fortid.

Les mer …

Tenn gnisten i ferien


På Sunprime står romantikken i sentrum – avslappende luksus på tolv forskjellige reisemål

Når hverdagen tar over er det lett å glemme romantikken. Ofte er sexen det første som nedprioriteres i det daglige samlivet. Da er det kanskje på tide å planlegge den neste ferien – en romantisk tur for deg og din kjære.

Les mer …

Tusenfryd


En varm sommerdag i slutten av juni var vi en gjeng som reiste vi til Tusenfryd for å teste årets utgave av parken. Ca kl 11 gikk vi forventningsfulle gjennom dørene og inn i parken.

Les mer …

Diverse reisebøker


Et utvalg av diverse reisehåndbøker fra Aschehoug, Lonely Planet, Cappelen Damm, Michelin m.m

Les mer …