Sweet Escape

Skrevet av Anne Lise Johannessen .


I dag viser team A det de har laget med motiver fra Sweet Escape. Teamet har denne gangen vært et fargetema, og de har brukt rosa- og lillatoner.

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

 

Ane-Lene Håvelsen:

 


 

Anita M. Olsen:

 

 


 

Anita Sæterdal:

 


 

Elisabeth Hatlen:

 

 


Katrine Hoel Paulsen:

 

 

 Marianne Iversen
:

 

 

 

 

 

  Det var alt for denne gang. Vi er snart tilbake med motiver fra

Polka Doodles

 

 

Tags: Sweet Escape

Retro Birthday


Denne gang har jeg vært så heldig å få kost meg med klippe arket Retro Birthday fra The Vintage Remix på Etsy.  De har utrolig mange flotte klippeark så sjekk nettbutikken på Etsy. De er jo bare så flotte så det ble hele 4 kort fra meg denne gang. De er i størrelsene 17 x 11,5 cm og 13,5 x 13,5 cm. Alle 4 er selvsagt doble kort.

Les mer …

Peter James - Tre nyutgitte krimbøker


Peter James har skrevet 10 bøker om politimannen Roy Grace. Bøkene er utgitt i over 30 land og det er solgt rundt 15 millioner eksemplarer.

Peter James gjør alltid grundig research til sine krimromaner og er med politiet i Sussex ut på patrulje så ofte han kan. For ham er researchen en like viktig del av arbeidet med en bok som karakterer og plott. James har uttalt at han ser på alle disse elementene som en treenighet som ikke må skilles.

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

Astrid Lindgrens Värld (Sverige)


I en av Sveriges eldste byer, nærmere bestemt Vimmerby på Sveriges østkyst, finner du Astrid Lindgrens Värld som er en stor friluftspark.

Her får barna møte Pippi, Emil, Ronja og alle de andre på ordentlig. En tur hit er en fint sommerminne man kan gi til barna sine, og når barna har det bra - har de voksne også det bra.

Les mer …

Paris for barn


Bli med til PARIS. Søskenparet Pauline og Martin tar deg med til Montmartre, Eiffeltårnet og Versailles. Lær deg å bruke det fantastiske metrosystemet, lag din egen croque-monsieur og finn ut hva som gjemmer seg UNDER byen! Alt gjennom lek, oppgaver og fakta. Bon voyage!

Les mer …