Humorkort fra Doctor Digi

Skrevet av Katrine Hoel Paulsen .


Denne gang skulle vi velge oss et motiv hver fra Doctor Digi og temaet var humorkort. Mitt valg falt derfor på denne morsomme damen som heter Bath Time Deirdery. Jeg kjenner nemlig akkurat den rette damen som skal få dette kortet. Hun er engelsk, liker å bade og selvsagt elsker hun en god kopp med te.

Humorkort er litt utenfor den sjangeren jeg normalt pleier å lage, men det er alltid morsomt med en utfordring så veldig gøy å lage kort med denne damen.

Jeg har lenge tenkt på å begynne å bruke litt av alle restearkene jeg har liggende, det blir jo mange av de etter hvert. Så til dette kortet har jeg kun brukt restepapir. Jeg startet derfor med å sjekke min eske med restepapir for å se hva som kunne passe til denne damen. Da jeg hadde bestemt meg for hvilke papir jeg ville bruke fargela jeg motivet slik at det skulle passe til mønsterarkene.

Kortet er laget i str. 15x15. Det er brukt vanilla bazill som base som er brettet i to, slik at kortet er dobbelt og det er plass til å skrive inne i kortet. Etter å ha fargelagt motivet svertet jeg kantene med distress Ink og limte det på en brun bazill. Mønsterarkene ble kuttet i forskjellige størrelser, svertet med distress ink.og limt oppå hverandre. Blonden som er brukt nederst på kortet ble først farget med dylusions ink spray og så tørket før den ble limt på kortet. Motivet ble deretter limt oppå her igjen. Stempelet som er brukt er i utgangspunktet ett stempel som jeg har klippet fra hverandre og limt på bannerne, som igjen er klippet ut fra et mønsterark fra Pion design. Deretter er forskjellig pynt, blomster etc. limt på kortet ettersom jeg syntes det passet inn. Ble ganske fornøyd med resultatet og som nevnt morsomt å lage noe man normalt ikke lager.

 

Det var alt for denne gang. Håper kortet faller i smak.

Hilsen Katrine

 

 

 

Materialliste:

Promakers:
Hud: coral, oatmeal, tan, blush og Ivory
Øvrig: Yellom, primrose, powder blue, cobalt blue og Ice grey 1-5.

Restepapir fra bl.a fabscraps og pion design
Blonde: Bikuben – farget med dylusions ink spray Turquiose
Bånd med pongponger: stoff og stil
Blomster: Scrapbooking ustyr på facebook
Halvperler: Nille
Sommerfugl: fra et utklippsark fra Fabscraps
Skjell: funnet på stranden

 

 

 

Tags: Doctor Digi

Merete Junker: Venuspassasjen


Natt til 17. mai 1968 forlot Gunnar Eie bilen sin på kaia i Skien med nøklene i. Han etterlot seg kone og tre tenåringsdøtre, og dukket aldri opp igjen. En vårdag i 2007 finner Eies oldebarn, trettenårige Stian, et lik i innsjøen rett ved småbruket der han bor. Obduksjonsrapporten viser at den døde er den forsvunne Gunnar Eie, og at han ble brutalt drept for tre år siden. Over brystet har han tolv røde korssting.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

Sommarland i Bø


En solfylt sommerdag dro vi til Bø i Telemark - og til Sommarland.

Den samme dagen fant også mer enn 5000 andre besøkende veien hit til Norges største vannpark.

Les mer …

Celine Irgens Aagard: London


Ønsker du å se mer enn Buckingham Palace og Madame Tussaud? I denne boka finner du tipsene som gjør at du kan få noe helt spesielt ut av reisen.

Les mer …