A touch of blue

Skrevet av Rita Krogsund .


Jeg visste med en gang hva jeg ville gjøre med dette nydelige digistemplet: Sweet Dreams, fra SweetPeaStamps: Hun skulle bli blå. Hele motivet skulle jeg lage blått. Ikke bare `touch of blue`, som er temaet denne gangen. Jeg startet med å printe motivet på et Canson papir, og en til i vanlig kopipapir, denne skulle jeg bruke til å lage maskering- heretter kalt maske.

Først la jeg på en farge, litt forsiktig, i ansiktet.


Så klippet jeg ut ansikt og hår i kopipapiret, og festet det forsiktig over ansiktet og håret. Første maske. Nå kunne jeg farge pyamasen uten å komme borti ansiktet.


Sånn ble det når jeg tok bort masken.


Så fjernet jeg håret fra masken, festet den over ansiktet, for så å påføre neste farge.


I neste trinn klippet jeg ut hele jenta, håret, stjernene, og skyen som jeg hadde fra tidligere i kopipapir.


Bakgrunnen er laget rett på kortbasen med hvit ink og hjertesjablong.


Nå er det bare å montere alle bitene sammen. Jeg bestemte meg for å punche ut 3 gule stjerner istedenfor de jeg klippet ut, trådene er en hvit gel penn. Den samme pennen er brukt til å tegne en ramme rundt kantene. Håret fikk en omgang med Stickles, og skyen litt blå konturer.


En hilsen som passer til motivet og liksom er månen, passer fint til et barn og er veldig annvendelig.


Distress Ink jeg har brukt:
Ansikt: Tumbled Glass
Pysj: Stormy Sky
Hår: Salty Ocean
Bakgrunn: Versacolor hvit
Stickles: Waterfall
Hjertestencil: Panduro
Kartong: Canson

 

Jeg håper du ble inspirert, takk for denne gangen. Rita

 

 

Tags: Sweet Pea

Aslak Nore: Oslo Noir


To barneranere finner en pose ecstasy på en hjemme alene-fest på Oslo Vest. Like etter blir den ene av dem funnet død av en overdose. På Grünerløkka banker en latinamerikansk gangster opp lillesøsteren sin. 16 år gamle Ida knipser E for første gang. Og storebroren, vår mann Peter Wessel, kommer over en pose med narkotika han ikke vet hvor han skal gjøre av. Når posens eiere forstår at dopet er på avveie, må Peter ta noen vanskelige valg, han må vise hvem han.

Les mer …

Treningsferie


En tydelig reisetrend de siste årene er trenings-ferie, og alle typer aktiv ferie. Som en av de ledende innen treningsreiser lanserer Apollo nå fotturer på Kanariøyene.

Les mer …

Løveparken (Danmark)

Løveparken i Danmark er en dyrepark som har holdt til i Givskud utenfor Vejle siden 1969. Her får du kontakt med ville dyr fra 5 kontinenter, og ca 1000 dyr fordelt på 120 arter.

Les mer …

Min reise til Danmark


Dette er en annerledes reisebok for barn. I boka får du fakta om Danmark. I tillegg er det satt av plass til å tegne og lime inn bilder m.m. Du kan og skrive notater.

Les mer …