A touch of blue

Skrevet av Rita Krogsund .


Jeg visste med en gang hva jeg ville gjøre med dette nydelige digistemplet: Sweet Dreams, fra SweetPeaStamps: Hun skulle bli blå. Hele motivet skulle jeg lage blått. Ikke bare `touch of blue`, som er temaet denne gangen. Jeg startet med å printe motivet på et Canson papir, og en til i vanlig kopipapir, denne skulle jeg bruke til å lage maskering- heretter kalt maske.

Først la jeg på en farge, litt forsiktig, i ansiktet.


Så klippet jeg ut ansikt og hår i kopipapiret, og festet det forsiktig over ansiktet og håret. Første maske. Nå kunne jeg farge pyamasen uten å komme borti ansiktet.


Sånn ble det når jeg tok bort masken.


Så fjernet jeg håret fra masken, festet den over ansiktet, for så å påføre neste farge.


I neste trinn klippet jeg ut hele jenta, håret, stjernene, og skyen som jeg hadde fra tidligere i kopipapir.


Bakgrunnen er laget rett på kortbasen med hvit ink og hjertesjablong.


Nå er det bare å montere alle bitene sammen. Jeg bestemte meg for å punche ut 3 gule stjerner istedenfor de jeg klippet ut, trådene er en hvit gel penn. Den samme pennen er brukt til å tegne en ramme rundt kantene. Håret fikk en omgang med Stickles, og skyen litt blå konturer.


En hilsen som passer til motivet og liksom er månen, passer fint til et barn og er veldig annvendelig.


Distress Ink jeg har brukt:
Ansikt: Tumbled Glass
Pysj: Stormy Sky
Hår: Salty Ocean
Bakgrunn: Versacolor hvit
Stickles: Waterfall
Hjertestencil: Panduro
Kartong: Canson

 

Jeg håper du ble inspirert, takk for denne gangen. Rita

 

 

Tags: Sweet Pea

Lene Lauritsen Kjølner: Høyt henger de


Olivia er en skilt tenåringsmor som bor hos broren på den idylliske øya Ankerholmen utenfor Tønsberg.

Hun går ofte tur med hunden sin. En dag snubler hun over noe som skal riste liv i den fastlåste tilværelsen hennes – på godt og vondt.

Les mer …

Ta en pause med helgeturer!

 
Når man har mye å gjøre i hverdagen, kan det kanskje være vanskelig å finne en hel uke eller to til å reise. Spesielt hvis man har lyst å reise mer enn en gang i året, når barna har sommerferie.

Det er ikke alltid lett å balansere et liv med familie, jobb og fritidsaktiviteter med reiseopplevelser. Men med helgeturer har du den perfekte løsningen! Du trenger bare én fridag fra jobben – eller ingen i det hele tatt - og barna kan du enten ta med deg, eller sikkert avlevere de hos besteforeldrene i en helg. På den måten krever det plutselig ikke den store planleggingen å komme ut på en herlig reise.

Les mer …

BonBon-Land (Danmark)

BonBon-land er en stor fornøyelsespark som strekker seg over 125 000 m2 (dette tilsvarer 180 fotballbaner). I parken finner du mer enn 60 bemannede og ubemannede forlystelser og hvert år kommer en ny.

Les mer …

Bli med oss til Tenerife


Maria og Emilio bor på Tenerife, og i denne boka forteller de deg om øya Tenerife.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Les mer …