Konvoluttkort

Skrevet av Elisabeth Tveit .

 
I dag er det min tur å ha tutorial for dere. Jeg vil da vise dere hvordan dere kan lage konvoluttkort. Det finnes nok mange varianter av denne, men her er hvordan jeg lager den.

Det beste av alt er at du trenger bare et mønsterpapir, men det må være mønster på begge side (må ikke, men blir finest da.) Siden begge sider vil vises. Motivet er fra Diamond Graphics.


Jeg bruker hvitt ark på bildene på grunn av da det er lettere for meg å vise hvor du scorere på papiret.

Jeg har brukt  30cm*30 cm  slik at det blir en  kvadrat. ( men du kan så klar ta andre mål om du vil ha det mindre. Det må bare være en kvadrat når du begynner):

 

 

Du preger ved 15 cm vannrett og loddrett. Slik at det blir 4 små kvadrater på papiret.

Slik som på bildet.

 

 

Du tar hver hjørne og tar de inn mott midten. Akkurat som en spå.

 

 

Snu papiret slik at de brettet hjørnene er ned på bordet. Du  skal nå ha få en mindre kvadrat på 21 cm. Du skal nå score denne kvadratene på 11,5 cm.

 

Snu papiret igjen som du ser har jeg skrevet tall på papiret 1-4. Brett ut 1 og 3 og snu papirer igjen. Nå som du har preger ved 11,5 kan du brettepapiret sammen. Og hjørnene 1 og 3 møtes og du limer den siden.

 

Du skal nå ha brettet en konvoluttkort.

 Nå er det bare til å begynne å pynte slik du selv må ønske. Ønsker dere lykke til.

Her er min ferdig konvoluttkort. Vi har denne gang fått leke oss med stempel fra Diamond Graphics

 

 

Tags: Diamond Graphics

Jan Erik Fjell: Hevneren


Den 17 år gamle norskættede Daniel «Danny» Larsen ankommer det føderale fengselet Alcatraz. Han er idømt en livstidsdom uten mulighet for prøveløslatelse for væpnet ran og drapsforsøk på en politimann. 33 år senere besøker et norsk kjærestepar det nå nedlagte fengselet. Der møter de den godt voksne amerikaneren, William. Han forteller dem historien om nordmannen han sonte sammen med mange år tidligere.

Les mer …

Hit reiser vi til sommeren


Kreta ligger an til å bli nordmenns store sommerreisemål. Over halvparten av sommerens reiser til den greske øya er allerede solgt, melder Star Tour.

Også Mallorca, Rhodos og Antalyakysten i Tyrkia er populære feriesteder. Beregninger fra reisearrangøren viser at nærmere 900 000 nordmenn vil reise på en chartertur til sommeren.

Les mer …

Liseberg (Sverige)

Liseberg er en fornøyelsespark som ligger i Göteborg i Sverige. Med flere enn 35 morsomme attraksjoner er du garantert en fin dag med mye moro.

Les mer …

Barn i bagasjen


Det er alltid en utfordring å lande på et feriemål som tilfredsstiller alle medlemmene i en familie. Som regel tar man mest hensyn til barna, og det er vel og bra, men kanskje det ikke er så dumt å se på flere muligheter enn bare chartertur direkte ned i varmen.

Les mer …