Konvoluttkort

Skrevet av Elisabeth Tveit .

 
I dag er det min tur å ha tutorial for dere. Jeg vil da vise dere hvordan dere kan lage konvoluttkort. Det finnes nok mange varianter av denne, men her er hvordan jeg lager den.

Det beste av alt er at du trenger bare et mønsterpapir, men det må være mønster på begge side (må ikke, men blir finest da.) Siden begge sider vil vises. Motivet er fra Diamond Graphics.


Jeg bruker hvitt ark på bildene på grunn av da det er lettere for meg å vise hvor du scorere på papiret.

Jeg har brukt  30cm*30 cm  slik at det blir en  kvadrat. ( men du kan så klar ta andre mål om du vil ha det mindre. Det må bare være en kvadrat når du begynner):

 

 

Du preger ved 15 cm vannrett og loddrett. Slik at det blir 4 små kvadrater på papiret.

Slik som på bildet.

 

 

Du tar hver hjørne og tar de inn mott midten. Akkurat som en spå.

 

 

Snu papiret slik at de brettet hjørnene er ned på bordet. Du  skal nå ha få en mindre kvadrat på 21 cm. Du skal nå score denne kvadratene på 11,5 cm.

 

Snu papiret igjen som du ser har jeg skrevet tall på papiret 1-4. Brett ut 1 og 3 og snu papirer igjen. Nå som du har preger ved 11,5 kan du brettepapiret sammen. Og hjørnene 1 og 3 møtes og du limer den siden.

 

Du skal nå ha brettet en konvoluttkort.

 Nå er det bare til å begynne å pynte slik du selv må ønske. Ønsker dere lykke til.

Her er min ferdig konvoluttkort. Vi har denne gang fått leke oss med stempel fra Diamond Graphics

 

 

Tags: Diamond Graphics

Ingrid Berglund: Tiden leger ingen sår


Isabell Larsen blir funnet brutalt myrdet i sitt hjem i 1996, og ektemannen dømmes for ugjerningen. Når Guttorm slipper ut fra fengselet tretten år senere, fatter journalisten Joakim Oppegård interesse for det gamle familiedramaet.

Les mer …

Hellas


Rundt 300 000 nordmenn kommer til å reise på en chartertur til Hellas til sommeren.

Det er 20 prosent flere enn til Tyrkia, nummer to på listen over sommerens mest populære reisemål. Beregninger Star Tour har gjort viser at totalt 850 000 vil trekke sørover til sommeren, og det er Bulgaria og Kroatia som øker mest.

Les mer …

Fårup Sommerland (Danmark)

Fårup sommerland er en stor fornøyelsespark på Nordjylland i Danmark. Parkens størrelse er som 55 fotballbaner, og aktivitetene er mange.

Les mer …

GuideNorge 2008


Byer og tettsteder fra A til Å
Forfatter: Rolf Bakke og Ivar Dyrdal

Markedets mest komplette reiseguide for Norge!

Her er kort og konsis informasjon om norske tettsteder i alfabetisk orden uten bruk av kompliserte symboler og forkortelser, bl.a. informasjonskontorer, kommunikasjoner, overnatting, severdigheter og begivenheter.

Les mer …