Skip to main content

I desember

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Camilla Reimers
Leseeksemplar fra Panta

Fra bokas bakside:
Desemberdagene er fulle av opplevelser når vi forbereder til høytiden. Juledufter fra kjøkkenet, levende lys, julekort med kjærlige hilsener, enkle dekorasjoner av materialer fra naturen eller av det du allerede har i skapet.

I desember er en varm og innbydende julekalender og inspirasjonsbok. Hver dag er et nytt kapittel med oppskrifter på julemat, ideer til hyggelige aktiviteter små og store kan gjøre sammen, dekorasjoner og personlige julegaver.

Ved å gjøre en ting per dag viser boken hvordan du setter i sving de små detaljene som skaper julestemning i huset, får roen til å senke seg og skaper de varmeste julestundene for hele familien.

En bok du kan ha glede av år etter år mens familiens tradisjoner utvikles og finpusses. Her er masse inspirasjon og tips helt fram til nyttårsaften, med middager, venner og koselige ting å gjøre sammen, uten at det koster for mye.

I desember er skapt av forfatter Camilla Reimers med sin smittende entusiasme for årets hyggeligste måned, en av Norges beste interiørfotografer, Cecilie Refsum og grafisk designer Larisa Boos.

 

Den som ikke har julen i sitt hjerte, vil aldri finne den under et tre. ¨ Roy L. Smith

 

Forfatter: Camilla Reimers
Forlag: Panta
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 161
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Før var jeg veldig kreativ og lagde masse julekort, det har det blitt slutt på de siste årene - men når jeg ser i denne boka, kjenner jeg at det kribler i fingrene etter å gjøre noe lignende igjen. Her er det masse fine tips og inspirasjon til ting du kan lage - både til deg selv og som gaver. Her er det også idéer i fleng om du skal ha juleverksted.

Du får et tips for hver dag i desember, og alle tipsene er illustrert med store fine bilder. Her er det umulig å ikke bli inspirert.

Superfin bok som vertinnegave - eller til familien for å ha en hyggelig førjulstid hjemme.


 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Bonnier