Skip to main content

HVERDAGSNETTMAGASINET

Hverdagsnettmagasinet er et unikt og uavhengig magasin med ikke-økonomisk formål. Målet er å fremme gode bøker og forfattere, slik at forfatterne kan nå ut til enda flere lesere. Magasinet må likevel ikke ses som et bransjemagasin, da det inneholder mye mer enn litteratur.

Første nummer av magasinet kom i juni 2021. Det er seks digitale utgaver hvert år, og hver utgave har vanligvis et sideantall på 84+. Alt arbeid fra A til Å, gjøres av meg.

Har du lyst til å stille opp til intervju?

Ta kontakt på magasin(at)hverdagsnett.no


Redaktør og magasinutgiver

Jeg som lager magasinet fra A til Å, heter Anne Lise Johannessen, og bor i Sandefjord. Jeg er mitt eget mediehus (på hobbybasis), og er ikke faglært hverken som journalist eller typograf. Alt om magasin og layout har jeg lært ved utprøving. Læringskurven har vært bratt :)

Det første året kunne jeg ingenting om journalistikk, og det bærer både oppsett og innhold i utgavene i 2021 preg av. I 2022/2023 gikk jeg et digitalt kurs i magasinjournalistikk, og fra 2023 kan jeg derfor kalle meg frilansjournalist.

Hverdagsnettmagasinet har et snitt på rundt 2 000 unike lesere pr. utgave. 


Støtte magasinet eller være sponsor?

For å få innhold i magasinet, trenger jeg øknomisk støtte. Har du mulighet til å være sponsor, eller på annen måte ønsker å bidra, så ta kontakt. Jeg setter stor pris på all støtte, uansett beløp!

Det er satt av noen plasser til annonser. Kontakt meg om du ønsker mer informasjon annonseplass.

Dersom du som leser liker magasinet, og ønsker at det skal bestå, oppfordres du til å vippse kr 200,- i støtte. Vipps til 971 47 582, og merk bidraget med støtte, eller ta kontakt med meg.


Meld deg gjerne på nyhetsbrevet for å få påminnelser om utgivelsene og andre nyheter her på Hverdagsnett. Nyhetsbrevet er selvsagt gratis, og mailadressene deres er helt trygge. Antall nyhetsbrev begrenses til ett pr måned.


Facebook

Magasinet har en egen Facebookside – og en Facebookgruppe, hvor du er velkommen til å delta i diskusjoner.


Hva sier leserne?


Nyeste utgave: 3/2024 – Juni


Hverdagsnettmagasinet: For deg som elsker bøker! –