Skip to main content

Hasse & Tophes Innendørs Quiz

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Hasse Hope og Christopher Pahle
Leseeksemplar fra Aschehoug

Med denne boka er du sikret en fin famliekveld, både i påska og på andre dager dere har lyst til å gjøre noe morsomt sammen. Her er det 150 ulike kategorier - 10 spørsmål i hver kategori. Det burde holde til enhver smak og kunnskapsnivå. Her er spørsmål fra bl.a.. øl, forfattere, krim, tv, dataspill, brettspill, musikk, historie, guder, kropp, sport og mye mer.

Vet du f.eks. hvilken i hvilken Disney-film som de synger: "The Bare Necessities" (Som det faller seg)? Eller hva den tredje boka til Stieg Larssons Milleniumtrilogi heter? Hvilket land har flest sisteplasser i Grand Prix? Eller hvilke farger du finner i logoen til Burger King?

En super spørrebok, som jeg gjerne anbefaler både til hverdag og til fest. Hva med å lage en uformell påskekonkurranse i familien?

Forfatter: Hasse Hope og Christopher Pahle
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 308
Format: Pocket

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Du husker kanskje sangteksten, men hva het låta?
Er du god på idretter Norge er dårlige i?
Og hvor mange kjendiser med navn som høres ut som en kroppsdel klarer du å komme på?

Hasse Hope og Christopher Pahle driver den populære og morsomme Innendørs-quizen både fysisk og digitalt. Nå har de laget hele 1500 spørsmål som er perfekt å quizze med venner og familie!

Spørsmålene passer for både nye og erfarne quizere. Test hverandre i Super Mario, land som ikke finnes lenger, svenske idrettsutøvere, filmsitater, rare bandnavn - og mye mer.

Det er lov å le!
Men IKKE lov å jukse.

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Aschehoug