Skip to main content

Den lille røde bok

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Kristina Vedel Nielsen og Roger Pihl
Leseeksemplar fra forfatter

Her er en veldig praktisk informasjonsbok for deg som er i kontakt med NAV. Her får du vite det meste du trenger; hvordan de ulike prosessene er, hvilket ansvar og plikter NAV har, brukernes erfaringer, hvilke tjenester kan NAV bistå med, hva må du gjøre selv, hvordan går du fram for å søke på ulike stønader, og hva kan du gjøre om du får avslag. 

Veldig nyttig og informativ bok, i et praktisk format. Denne boka burde NAV kjøpt inn, og sendt fritt til alle som har vært sykemeldt i minst et år, og kommer under NAV sine "vinger".


Jeg har intervjuet Kristina Vedel Nilsen i Hverdagsnettmagasinet.

 Les intervjuet i sin helhet her.


Forfatter: Kristina Vedel Nilsen og Roger Pihl
Forlag: Galrof
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 261
Format: Pocket

Kilde: Leseeksemplar fra forfatter. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene SKAL merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er denne bokomtalen MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostnadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg blir ikke påvirket på noen måte, og jeg er ikke tilknyttet noe forlag.

Jeg velger selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken jeg får og hvilket tidspunkt jeg vil lese den. Dessuten velger jeg selv om (og hvor) jeg vil dele omtalen min. Bøker som jeg kjøper, eller får i personlige gaver, behandles på samme måte som leseeskemplarer. Dette er viktige punkter for meg for å kunne omtale en bok.

Jeg får ikke betalt for å skrive omtalen. Boka jeg har fått er stemplet med leseeksemplar, og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har altså INGEN økonomisk fordel, eller kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å inspirere til at gode bøker skal nå ut til flere lesere.

 


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa
- Lesedilla

- God Bok!

Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Egne forlag