Skip to main content

Løkke for løkke

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Jane Crowfoot
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Et fantastisk oppslagsverk for deg som vil lære å hekle!

Enten du er nybegynner med heklenålen eller har heklet en del og ønsker å lære mer, eller er på jakt etter ny inspirasjon og mer avanserte teknikker, er dette boken for deg. Den inneholder over 300 sider med detaljerte teknikkforklaringer – i tekst, tegninger og fotografier.

Helt i starten er det samlet en masse nyttig kunnskap om valg av redskaper og materialer, om hvordan du tolker en hekleoppskrift og hva alle de ulike symbolene betyr.

Alle hekleteknikkene er inndelt i ni kapitler, fra de enkleste grunnmaskene til avanserte blondemønstre, hekling med perler og paljetter og hekling med flere farger. Beslektede teknikker, som hakking og gimping, er også grundig forklart. Det siste kapitlet inneholder et stort utvalg av ulike monteringsteknikker, som er med på å gi heklearbeidene dine en profesjonell finish.

Alt kan hekles! Lær deg teknikkene, og oppdag gleden ved å hekle klær, tilbehør og interiørtekstiler!

Forfatter: Jane Crowfoot
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: Ultimate Crochet Bible
Oversatt av: Kari Engen
Antall sider: 256
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Hekla duker er jo så fint, for å ikke snakke om grytekluter, pledd og sengetepper. Her kan du som ønsker å lære mer får veldig god oppstartshjelp. Boka tar for seg alt fra det helt enkle til mer avanserte teknikker.

Supert oppslagsverk også for deg som allerede kan hekle, men som trenger å friske opp i enkelte ting.Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Cappelen Damm