Skip to main content

Heilt spesiell - sy barnas favorittplagg

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Kristin Thorsnes
Leseeksemplar fra Gyldendal

I denne boken finner du over 35 fine oppskrifter på plagg til både babyer og større barn. Størrelsene er fra 50 til 140 cm. Alle plaggene er myke og behagelige og passer perfekt til aktive barn og smårollinger. Vi blir ikke overrasket om disse plaggene blir barnas favoritter!

Hver oppskrift følges av en enkel og god forklaring. Kristin Thorsnes har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Mønsterark i full størrelse medfølger.

Dette er boken for alle som vil lære å sy eller allerede elsker å sy, både nybegynnere og erfarne.

Forfatter: Kristin Thorsnes
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 160
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Så gøy å kunne sy og sine egne klær! Da kan du få de akkurat som du vil ha de - i utgangspunktet iallefall. Og man har tøy som ikke "alle andre" har.

Syskolen i denne boka gir deg en innføring i ulike sømmer, kanting, oversikt over utstyr, og en mengde andre tips. En liten fingerferdighet bør man kanskje også ha.

Oppskriftene er oversiktlige og lette å forstå - og det er masse fine barneplagg her.


Om forfatteren:
Kristin Thorsnes er utdannet frisør og makeup-artist, og har de siste årene vært å finne som Heilt Spesiell på Facebook. Kristin har vært kreativ hele livet, og hun har vært innom de fleste sjangrene innen hobbygrenen. I 2008 meldte søminteressen seg, og den har vedvart siden.   

 

Gyldendal