Skip to main content

Norske mesterverk

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Ina Forbes Rolfsen
Leseeksemplar fra Kontur

Fargeleggingsboken Norske mesterverk er en leken og morsom innføring til mange av Norges mest kjente og kjære kunstnere.

Fargeleggingsboken vil være til like stor glede for barn som for voksne. Nå kan man selv fargelegge mesterenes verker og gjenskape noen av Norges mest kjente kunstverk fra kunstnere som: Tidemand og Gude, Christian Krogh, Edvard Munch, Theodore Kittelsen, Kitty Kielland, Harriet Backer, Erik Werenskiold, Andreas Bloch, Frits Thaulow, Gerhard Munthe, Halfdan Egedius, Harald Sohlberg, J. C. Dahl, Nikolai Astrup, Peder Balke og Christian Skredsvig.


Illustratør: Ina Forbes Rolfsen
Forlag: Kontur Forlag
Utgivelsesår: 2016
Antall sider:
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
I utgangspunktet synes jeg det hørtes veldig gøy ut med en fargebok hvor du kan fargelegge kjente malerier. Da jeg fikk boka, så jeg fort at det kunne bli litt vanskelig. Det er veldig mye detaljer på de fleste av tegningene - og noen ganger små detaljer. For at det skal bli noe bra resultat, må du da være god med skyggeleggingen for å unngå at det blir for "flatt" og at detaljene overlappes.

For deg som har litt erfaring med maling eller fargelegging, samt skyggelegging - så er dette en fin bok hvor du kan være kreativ, og få mange fine bilder som du kan henge opp på veggen din.

Kontur