Skip to main content

Drømmen om jul

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Sue Moorcroft
Leseeksemplar fra Bladkompaniet

Georgina sliter med økonomien. Hun jobber med å sette opp et julestykke på en videregående skole samtidig som hun strever med å holde pengeinnkreverne på avstand. De er ute etter ekskjæresten hennes som forlot henne med stor gjeld. Overraskende sliter også søsteren Blair med økonomien, og Georgina lar henne flytte inn.

På skolen hvor Georgina jobber, kommer det en dag en ny lærer, men er det ikke noe kjent med han tro?

Forlaget skriver:
Georgina har alltid elsket julen, men etter at kjæresten stakk av og etterlot seg en enorm gjeld, sliter hun med å få endene til å møtes. Jobben som arrangementskoordinator ved den videregående skolen er nemlig ikke så godt betalt.

For å få noe annet å tenke på melder hun seg frivillig til å hjelpe til med å organisere skolens juleforestilling. Da den nye læreren Joe Blackthorn tilbyr seg å hjelpe henne, takker hun lettet ja, selv om det er et eller annet ved ham som hun ikke helt klarer å få tak på.

Georginas fortid innhenter henne på en måte hun aldri hadde kunnet forutse. Vil nye og gamle venner hjelpe til så hun får en fin jul likevel?

 

Forfatter: Sue Moorcroft
Forlag: Bladkompaniet
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: A Christmas Gift
Oversatt av: Frøydis Arnesen
Antall sider: 350
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en bok fra Bladkompaniet, sånne pocketbøker man finner i dagligvarebutikkene. Denne boka er en julebok som selges i perioden 8. november 2019 til 3. januar 2020.

Fortellingen er lettlest og du leser den fint på en dag eller to. Historien er søt og romantisk. Fin å kose seg med i førjulstida.

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, må leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Vigmostad & Bjørke