Skip to main content

Nordlys over Alaska

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Debbie MaComber
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Josie oppholder seg midlertidig i Alaska, men skal straks tilbake til hjembyen Seattle for å jobbe på en fin restaurant. I Alaska bor også Palmer, og han kompliserer ting for Josie med å fri til henne dagen før hun skal reise hjem.

 

Forlaget skriver:
En oppløftende fortelling om å finne kjærligheten der man minst av alt forventer det.

Josie har blitt tilbudt en stilling som kjøkkensjef i en av Seattles fineste restauranter, men først skal hun reise til en kystby i Alaska og jobbe på kjøkkenet i et gjestgiveri i et halvt år. Selv om dette er midlertidig, blir hun snart en del av det fine samfunnet der, og begynner å bli glad i menneskene.

Én mann skiller seg spesielt ut blant de nye vennene, og det hun føler for ham, får henne til å spørre seg selv om hun virkelig ønsker å vende tilbake til Seattle ...

 

 

Forfatter: Debbie Macomber
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Alaskan holiday
Oversatt av: Linda Marie Vikaune
Antall sider: 207
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Når jeg begynte å lese denne boka, trodde jeg at det var en julebok - men det vil jeg ikke påstå at den er. Den gir ikke akkurat julestemning.

Så legg bort tanken på en julebok. Da sitter du igjen med en lettlest, søt og romantisk bok som du leser på noen timer. Boka passer godt som selskap en mørk høstkveld på sofaen under teppet, sammen med en kopp te.

Om forfatteren:
Debbie Macomber har solgt over 200 millioner bøker verden over, og hun har vært på bestselgerlistene utallige ganger. 12 av utgivelsene har kommet helt til topps på New York Times bestselgerliste. Macomber har også vunnet mange priser for sine bøker og sitt forfatterskap.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Cappelen Damm