Skip to main content

Et ønske til jul

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Rosie Curtis
Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Jess flytter til London for å starte i ny jobb. Hun flytter inn i et kollektiv hvor også Alex og Emma bor. Jess blir forelsket, men det viser seg at Alex har noe på gang med Emma. Jess er bekymret for hvordan det skal bli å fortsette å bo i kollektivet.

Forlaget skriver:
Bridget Jones møter Love Actually i denne perfekte julehistorien.

29-år gamle Jess følger drømmen og flytter til London. Det er desember, og hun leier et rom i et litt nedslitt, men fenomenalt hus i Notting Hill. Den første kvelden møter hun Alex, som bor i samme etasje som henne. Jess blir stormende forelsket. Hun drømmer om hvordan livet i huset skal bli fremover. Kanskje de til og med kan rive veggen mellom rommene.
 
Etter at juleferien er over, viser det seg at Alex har blitt sammen med Emma, som bor i etasjen over. Jess ser for seg et år hvor hun konstant vil måtte støte på mannen i sitt liv – og kvinnen i hans. Jess er fast bestemt på å legge det hele bak seg og bli forelsket i London istedenfor Alex. Men hva om hjertet legger andre planer?

 

Forfatter: Rosie Curtis
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: We Met in December
Oversatt av: Helene Limås
Antall sider: 382
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Historien var mest romantikk, og ikke boka for å komme i julestemning denne heller, synes jeg. Den traff dessverre ikke meg helt, men passer nok fint for de som liker en enkel og lettlest kjærlighetshistorie.

Om forfatteren:
Rosie Curtis (f. 1974) er født og oppvokst i Skottland og bor nå med familien i et 150 år gammelt hus i det nordvestlige England. Hun elsker å reise og dagdrømme – og er glad i historier med lykkelig slutt! 

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Vigmostad & Bjørke