Skip to main content

Jul på Himmelfjell hotell

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Kjersti Herland Johnsen
Leseeksemplar fra forfatteren

Bokomtale: Jul på Himmelfjell hotell Ingrid Berg er en kjent fjellklatrer, men etter en ulykke, har hun lagt bak seg karrieren, og dratt hjem til familiehotellet Himmelfjell. Hotellet har vært i familien i generasjoner. Det er bestemoren, Borghild, som har drevet hotellet de siste årene, men nå har hun  overlatt "roret" til Ingrid.

Det er snart jul, og det kommer mange gjester på hotellet. En av gjestene er den kjente bloggeren Pia. Nå kan det synes som om hun prøver å skjule en hemmelighet, men det viser seg at det ikke bare er hun som har hemmeligheter. Det er mange skjulte historier bak hotellets vegger.

Søt historie som rommer både juleforberedelser, mystikk og en dose romantikk. En hyggelig bok å lese i førjulstida. Litt treg start, men jeg gir pluss for en utrolig koselig forside.

Terningkast: 5-

 

Forfatter: Kjersti Herland Johnsen
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 332
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar fra forfatteren

 

Forlaget skriver:

Jul på Himmelfjell hotell er en perfekt jule-feelgood: sjarmerende, varm og spennende – som garantert vil fremkalle den rette julestemningen.

Den kjente fjellklatreren og ekspedisjonslederen Ingrid Berg har vendt hjem fra det store utland for å overta ledelsen av Himmelfjell hotell, som familien hennes har drevet i generasjoner. Julen nærmer seg, og mange gjester er ventet. Forventningene er høye, og Ingrid blir sett som det tradisjonsrike klatrehotellets redningskvinne. Men det er duket for forviklinger, for det er noen som ikke ønsker at Ingrid skal lykkes med hotelldriften, og fallhøyden er stor. Og der har Ingrid et problem: Hun har blitt redd for høyder.

Om gamle hemmeligheter, knuste drømmer og nye sjanser.


Om forfatteren:

Kjersti Herland Johnsen har hovedfag i historie fra Universitetet i Bergen og har arbeidet i norsk forlagsbransje siden 1998. I dag arbeider hun i Gyldendal. Kjersti bor i Oslo med mannen sin, Alf Roar, og de har to barn på 22 og 13 og en katt som heter Batman. Jul på Himmelfjell hotell er hennes andre roman.

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene SKAL merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er denne bokomtalen MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostnadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg blir ikke påvirket på noen måte, og jeg er ikke tilknyttet noe forlag. Jeg velger selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken jeg får og hvilket tidspukt jeg vil lese den. Dessuten velger jeg selv om (og hvor) jeg vil dele omtalen min. Bøker som jeg kjøper, eller får i personlige gaver, behandles på samme måte som leseeskemplarer. Dette er viktige punkter for meg for å kunne omtale en bok.

Jeg får ikke betalt for å skrive omtalen. Boka jeg har fått er stemplet med leseeksemplar, og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har altså INGEN økonomisk fordel, eller kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å inspirere til at gode bøker, skal nå ut til flere lesere.

 



Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye bøker,
bokomtaler, forfatternytt, intervjuer og mye annet
Hverdagsnett (Gruppe for nettsiden) Hverdagsnettmagasinet (FBside for magasinet)
Hverdagsnettmagasinet  (Gruppe for magasinet) Instagram
  Tiktok Bokormen (Generelt om litteratur)
Debatt om litteratur og bokbransje

 

 Rene bokgrupper:

Krimbøker Lesetips for bokelskere
Bokskatter bortenfor bestselgerlistene Lesedilla
 Leseglede Lesegruppa
God Bok!

 



Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Cappelen Damm