Skip to main content

Magdalenahuset

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Rita Aslesen
Leseeksemplar fra forfatteren

Renate Minde bor i Bergen. En dag får hun en telefon fra tanta Magdalena som bor i Mandal. Hun har noe viktig å fortelle henne og lurer på om Renate kan komme på besøk. Renate tar flyet ned neste dag, men finner da tanta utenfor vedskjulet med en stor hodeskade. Magdalena blir sendt på sykehus og lagt i koma. Hva var det hun skulle fortelle Renate, og er det noen som har forsøkt å forhindre Magdalena i å snakke med Renate? Renate som jobber i politiet, prøver så godt hun kan å nøste opp i saken. Etterhvert oppdager hun flere ting som ikke er helt som de skal.


Forlaget skriver:
I den søvnige sørlandsbyen Mandal skal det arrangeres jubileum på det vakre godset Risøbank. Lord Salvesens oldebarn, engelske Malina Fraser, er hedersgjest. Hun har lovet å avsløre en familiehemmelighet, men ikke alle er like begeistret for dette.

Samtidig får etterforsker Renate Minde i bergenspolitiet en mystisk telefon fra sin gamle tante Magdalena, som bor i Mandal. Den tidligere misjonæren høres skremt ut og ber niesen komme hjem. Hun har noe på hjertet som ikke kan fortelles over telefonen.

 

Forfatter: Rita Aslesen
Forlag: Publica
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 360
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Flott debutbok av forfatteren. Boka er oversiktlig og lettlest. Historien flyter fint og er spennende. Du trekker noen konklusjoner underveis, men ikke vær for sikker på at det er riktig.

Jeg håper at det kommer flere bøker om ikke så lenge så jeg får vite hvordan det går videre med Renate.Om forfatteren:
Rita Aslesen, f. 1971, er bosatt i Mandal. Hun er gift og har to voksne døtre. Hun har utdanning innen nordisk litteratur, HR og økonomi.

I 2015 startet hun som tekstforfatter etter mange år som HR-konsulent og offentlig saksbehandler. Magdalenahuset er hennes debutroman.

 

Denne boka kan du vinne i premie. Du blir med i trekningen ved å anbefale en bok i gruppa Krimbøker.

Meld deg inn i vår krimgruppe på facebook

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Publica