Skip to main content

Sporhunden Molly

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Colin Butcher
Leseeksemplar fra Aschehoug

Forlaget skriver:
Dette er historien om cocker spanielen Molly og eieren hennes, den dyrekjære eks-politimannen Colin Butcher. Da Colin var på leting etter en sporhund som kunne hjelpe ham å finne savnede katter, fant han Molly, en omplasseringshund som var oppgitt av alle. Det var kjærlighet ved første blikk - Molly fikk en ny sjanse og Colin fant den partneren han ønsket seg.

Colins og Molly har sporet opp savnede katter og løst kriminalsaker over hele England. De har dumpet opp i dramatiske hendelser, opplevd rørende gjensyn mellom bortkomne katter og deres takknemlige eiere, og ikke minst har de fått mange nye venner blant to- og firbente.

Molly er en rørende historie om kjærligheten og båndet mellom dyr og mennesker og et portrett av den engelske landsbygda som vi nordmenn elsker.

 

Forfatter: Colin Butcher
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Molly & me
Oversatt av: Nina Aspen
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Søt historie om en hund som er veldig god på å finne bl.a bortkomne katter. Vi har selv en hund som er god på søk, men Molly er bare helt fantastisk.

Dette er en bok alle hundeeiere bør lese, men passer også fint for deg som liker gode historier om dyr.

Om forfatteren:
Colin Butcher, bosatt i Surrey i England, er en tidligere politimann som har jobbet med å finne bortkomne og stjålne kjæledyr i over 20 år. Han driver The Pet Detectives som også etterforsker kriminalitet mot dyr.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Aschehoug