Skip to main content

Best sammen

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Maren og Jørgen Teien Rørvik
Leseeksemplar fra Aschehoug

De fleste som liker hunder har kanskje sett på Superhundene og Fra bølle til bestevenn på TV, og morsomme Anton i det sistnevnte programmet. Jeg har iallefall det, og likte programseriene godt. Da Maren kom ut med bok, måtte jeg bare ta en nærmere titt på den.

Jeg synes dette er en veldig interessant hundebok. Her er det både private historier og erfaring og nyttige råd fra hundetrenerne.

Hovedessensen i boka går mye på båndet mellom hund og eier. På slutten er det skrevet litt om 15 grunnferdigheter som hunden bør kunne, og hvordan man lærer den disse ferdighetene.

Denne boka likte jeg veldig godt. Den fremkaller både smil og tårer, og har mye nyttig info som man bør tenke gjennom. Anbefales til alle hundeeiere - og generelt til de som er interessert i hund.


Forfatter: Maren og Jørgen Teien Rørvik
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 221
Format: Innbundet

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

"Å trene hund skal være enkelt og moro for både hund og eier."

Norges mest populære hundetrenere, Maren og Jørgen Teien Rørvik, deler tanker rundt hundehold og trening i denne underholdende og lærerike boka. Her får du gode råd om hvordan du skal bli en trygg og god hundeeier som hunden din vil elske å være sammen med. Du får en større forståelse for hundeadferd og hvorfor hunden din reagerer som den gjør, og du får innspill til hvordan du selv kan endre uønsket adferd hos hunden din.

Maren og Jørgen deler sine erfaringer og beste treningstips. De gir deg også morsomme og nyttige øvelser du kan gjøre for at hunden skal knytte bånd til deg, slik at dere sammen blir et godt team.


Om forfatteren:

Maren Teien Rørvik er kjent fra NRK-seriene Superhundene, Fra bølle til bestevenn og Valpeskolen. Maren har mastergrad i biologi og etologi med spesialfelt hundeadferd. De siste årene har hun jobbet fulltid som hundetrener og programleder.

Jørgen Teien Rørvik jobber som toppleder og coach innen cyber security. Han er hundetrener og holder foredrag, kurs og gir privattimer.

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!