Skip to main content

The Gambia

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Myriam H. Bjerkli
Leseeksemplar fra Forlagshuset i Vestfold

Denne boka er en reisehåndbok eller en faktabok om Gambia. Deler av overskuddet går til å støtte fattige gambiske barns skolegang.

Forlaget skriver:
Boken ”The Gambia” kom opprinnelig ut høsten 2010. Førsteopplaget er utsolgt, og nå kommer boken i ny, sterkt revidert og noe rimeligere utgave. Denne gangen med både norsk og engelsk tekst, med myk og slitesterk perm som egner seg godt i håndbagasje og ryggsekker.

Boken er full av bilder og fakta fra Gambia, og kan både brukes som en reisehåndbok for den som skal besøke dette vakre landet for første gang, og som en generell bok for den som ønsker å få vite mer om Gambia og menneskene der.

Totalt består boken av over 140 fargesprakende sider. Deler av overskuddet fra salget går til å støtte fattige gambiske barns skolegang, fordelt på Happy Gambia ( Bodø) og Ham Ham Nursery School. (Gambia.)

Forfatter: Myriam H. Bjerkli
Forlag: Liv
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 96
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Fin bok med mye interessant info og fakta om Gambia, og fine store bilder. Vi kan lese om et spennende Gambia med store forskjeller mellom rik og fattig. Etter å ha lest boka, har jeg veldig lyst til å en gang dra på tur til Gambia.

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Liv