Skip to main content

Et lite stjerneteppe

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Cathrine Isaac
Leseeksemplar fra Bastion

Moren til Allie døde da hun var liten, og hun har et godt og nært forhold til faren og foreldrene til moren. Plutselig en dag får hun en mistanke om at noe ikke er som det skal. Hun finner et bilde skjult i en kommodeskuff. Hvem er den ukjente mannen som holder rundt moren hennes? Det sender henne og bestevennen Ed ut på en reise til italia.


Forlaget skriver:

Hvor godt kjenner vi egentlig kjærligheten?

Allie lever et travelt liv med en tidskrevende jobb. Men livet hennes snus på hodet når hun tilfeldigvis oppdager et gammelt brev og fotografi skjult i en kommode. Hvem er den fremmede mannen på bildet som holder rundt moren hennes?

Fremadstormende og suksessfulle Ed lever i ettilsynelatende perfekt forhold. Men bak Eds fasade skjuler det seg hemmeligheter og et problematisk samliv. Så når hans barndomsvenninne Allie trenger følge til vakre Gardasjøen for å lete etter mannen på bildet, stiller han gladelig opp.

Det de ennå ikke vet er at sommeren i Italia og det de finner der, vil endre begges liv for alltid …

Et lite stjerneteppe er en medrivende, ektefølt roman om våre aller dypeste erkjennelser, forsoning og kjærlighet.

 

Forfatter: Cathrine Isaac
Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: A Blanket Of Stars
Oversatt av: Hege Frydenlund
Antall sider: 414
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Denne boka har en nydelig og varm kjærlighetshistorie som er veldig koselig å lese. Her er det både romantikk og en dose spenning i ett. Lag deg en kopp te, finn fram et pledd og sett deg i sofaen og nyt!


Om forfatteren:
Catherine Isaac er journalist og har tidligere vært redaktør for The Daily Mail, og har vunnet flere priser for sine artikler. Hun har blant annet skrevet for prestisjetunge aviser som The Guardian og The Times, og vært spaltist for motemagasinet Marie Claire. For tiden bor hun i England med sin mann og tre barn. 

Her, nå, alltid har fått internasjonal oppmerksomhet allerede før bokens utgivelse, og rettighetene er solgt til over 20 land, sammen med filmrettighetene. Boken hadde verdenslansering i Norge høsten 2017, og har solgt over 40.000 eksemplarer.Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Bonnier