Skip to main content

Hva har jeg gjort?

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Amanda Prowse
Leseeksemplar fra Aschehoug

Tilsynelatende lever de et perfekt liv. Han er rektor og tilbringer dagene med å disiplinere uregjerlige tenåringer på det prestisjefylte Mountbriers akademi. Hun er en oppofrende hustru og mor og tilbringer dagene med husarbeid og baking.

Om ettermiddagen kommer mannen hjem og gir komplimenter til sin kone, før han setter seg til middagsbordet sammen med de to barna. Alle kunne tenkt at der sitter en virkelig lykkelig familie uten en eneste bekymring i verden. Men det ingen vet, er at Kathryn er fanget i et mareritt. Snart skal hun gjøre noe som setter familiens tilværelse på hodet - noe bare en virkelig desperat kvinne kan drives til.


Forfatter: Amanda Prowse
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: What Have I Done?
Oversatt av: Sigrid Grande
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Da jeg satt på toget hjem fra Krimfestivalen i Oslo, savnet jeg noe å lese på - og heldigvis hadde jeg, som alltid, mobilen tilgjengelig. På mobilen har jeg en liten samliing med ebøker. Disse er perfekte på reise - de er alltid tilgjengelige og krever ikke ekstra baggasjeplass på turen.

Jeg var litt usikker på om dette var en krimbok - utifra tittel og cover, men boka begynner med at hovedpersonen ringer nødnummeret og forteller at hun drepte mannen sin.

Dette er en ok bok som er spennende på sin måte og samtidig forteller en historie om å leve i et voldelig ekteskap som er skjult for omverdenen, også den nærmeste familie.

Boka er lettlest og den lar deg sitte igjen med mange tanker.


Om forfatteren:
Amanda Prowse er en britisk forfatter som har skrevet en rekke internasjonale bestselgere. "Den perfekte datteren" er en av dem som har ligget lengst på bestselgerlistene. Hun er også en populær radio- og TV-personlighet i Storbritannia.

 Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Aschehoug