Skip to main content

En italiensk affære

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Lucy Diamond
Leseeksemplar fra Aschehoug

Tre engelske kvinner møtes på et italienskkurs. Anna leter etter sin ukjente far, kanskje finner hun ham i Italia? Catherines mann har forlatt henne og barna for en annen kvinne. Omfanget av mannens utroskap og enorme svik begynner å gå opp for henne. Sophie er læreren på kurset. Hun ville mye heller vært tilbake i Sorrento enn å bo hjemme hos foreldrene sine.

Mens kvinnene blir stadig bedre i italiensk, knytter de også nære vennskap. Det oppstår romantiske forbindelser i klassen. Hemmeligheter avsløres og det er tid for store avgjørelser. Livet tar noen uventede omveier og det kommer en tid for å si jeg elsker deg - ikke bare på italiensk...

 

Forfatter: Lucy Diamond
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: One night in Italy
Oversatt av: Bente Rannveig Hansen
Antall sider: 429
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
En skjønn historie om tre kvinner med helt ulik livshistorie. De har aldri møttes, men alle tre melder seg på et italienskkurs hvor historiene deres fletter seg sammen.

En hyggelig bok å lese, og en bok jeg ikke ville at skulle slutte.

Litt inspirasjon fra det italienske kjøkken kan du også regne med å få - og bak i boka er det et par oppskrifter samt en liten ordliste til noen grunnleggende gloser.


Om forfatteren:
Lucy Diamond er født i Nottingham, men bor nå i Bath med sin mann og tre barn. Hun har skrevet 13 bøker som har solgt i flere millioner eksemplarer, og ligget på britiske bestselgerlister.

 Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Aschehoug