Skip to main content

Noe å leve for

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Richard Roper
Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Andrew er ansatt i kommunen. Jobben hans er å finne avdødes nærmeste pårørende, og han går selv i begravelsen til de som ikke har noen som kan følge dem på deres siste reise.

Under jobbintervjuet kom han i skade for å lyve på seg en lykkelig familie, og nå har han levd så lenge med denne løgnen at det har blitt umulig å gå tilbake. Men når sjefen foreslår en slags «Fire stjerners middag» som nytt teambuildingsprosjekt, får Andrew virkelig et problem. For hjemme hos ham venter ikke kone og to barn – men meter på meter med modelljernbane …

Det fiktive ekteskapet blir et enda større problem da Andrew får en ny kollega, nemlig Peggy, som han etter hvert utvikler varme følelser for. Men noen ganger må du risikere alt for å finne det ene du leter etter.

Forfatter: Richard Roper
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: Something To Live For
Oversatt av: Anlaug Lia
Antall sider: 376
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Første inntrykket når jeg først fikk informasjon om denne boka, var at det er en jeg må lese. Den så ut som en orginal historie som ikke ligner noen andre jeg har lest, og så ante jeg at det kunne bli noen morsomme konflikter.

Boka var veldig spesiell egentlig. Jeg vekslet litt mellom å synes at den var kjedelig, morsom og underholdende. Konflikter i ulik grad var absolutt til stede, og historien hadde en spenningsfaktor der som gjorde at jeg ikke ville legge fra meg boka. Du vil virkelig vite hvordan det går videre. Les selv, og se hva du mener!


Om forfatteren:
Richard Roper bor i London. Han har flere år jobbet som forlagsredaktør.

Noe å leve for utkom i Storbritannia i juni 2019 og er forfatterens debutroman. Boka er solgt for oversettelse til 20 land.

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, må leseeksemplarer fra forlag nå merkes med reklame. Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Vigmostad & Bjørke