Skip to main content

Kjæreste Emmie

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Lia Louis
Leseeksemplar fra Bastion

Emmie og Lucas har vært bestevenner i 14 år. Nå har Lucas invitert Emmie til "deres" restaurant. Hun håper og regner med at han skal foreslå at de bytter status fra venner til kjærester. Hun har øvd seg på et positivt svar. Til hennes overraskelse spør han om hun vil være hans forlover når han skal gifte seg et år senere.


Forlaget skriver:
Emmie er hemmelig forelsket i Lucas, sin bestevenn gjennom mange år, men hun har aldri villet innrømme det. Så når hun blir bedt om å være forloveren i bryllupet hans faller verdenen hennes plutselig sammen.

Emmie har dessuten en jobb hun ikke ser en fremtid i, en mor hun har et komplisert forhold til og en husvert som hun mistenker misliker henne sterkt. Oppdraget som motvillig forlover tvinger etter hvert Emmie til å ta et oppgjør med sin egen fortid, følelser og hemmeligheter, og den rollen hun nå spiller i sitt eget liv. Men hva er det hun egentlig vil?

Forfatter: Lia Lous
Forlag: Bastion
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: Dear Emmie Blue
Oversatt av: Eva Ulven
Antall sider: 378
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Denne leste jeg ut på en dag. Historien er søt og romantisk, og det er en veldig lettlest bok.

Om forfatteren:
Lia Louis er fra Hertfordshire i England. Hun har en BA i engelsk litteratur og har i flere år vært kjent som skribent og blogger.

Kjæreste Emmie er hennes andre roman og den har raskt sikret henne internasjonal anerkjennelse. Lia har tre små barn med sin partner og sammen har de bosatt seg i hjembyen hennes.

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, må leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Bonnier