Skip to main content

I samme seng

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Beth O'Leary
Leseeksemplar fra Gyldendal

Tiffy er ny-singel og er på utkikk etter en rimelig leilighet. Leon har leilighet, men trenger penger. Siden Leon for det meste jobber på natta, bestemmer han seg ut for å finne noen å dele leiligheten med. Tiffy som jobber som redaktør og har vanlige dagvakter, virker perfekt. Avtalen er at de deler leilighet, men at de aldri skal treffe hverandre. Alt av beskjeder foregår via post-it-lapper og sms. Men den dagen Tiffy forsover seg og Leon kommer tidlig hjem fra jobb, "kræsjer" systemet deres.


Forlaget skriver:
Tiffy Moore trenger et billig sted å bo, og det raskt. Leon Twomey jobber nattevakt og trenger penger. Vennene synes de er sprø, men de har funnet den perfekte løsning: Leon har leiligheten – først og fremst senga – om dagen mens Tiffy er på jobb. Om kveldene, nettene og i helgene er stedet hennes. De kommuniserer ved å skrive post-it-lapper til hverandre, og etter hvert oppstår et gryende vennskap.

Men utfordringene er mange: en skeptisk kjæreste (Leons), en kontrollerende ekskjæreste (Tiffys), hektiske jobber, en bror som er urettmessig fengslet og ikke minst det faktum at de aldri har truffet hverandre.

En morsom, vakker og høyst original kjærlighetshistorie som kommer til å være med deg i tankene lenge etter at du har lest siste side.

 

Forfatter: Beth O'Leary
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: The Flatshare
Oversatt av: Veronica Garten
Antall sider: 439
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Søt og lettlest bok med en romantisk tvist.

Om forfatteren:
Beth O'Leary er født i 1993 og slo gjennom med debutromanen I samme seng, som hun skrev på pendlertoget mellom Winchester og Waterloo-stasjonen i London. Hun bor i Sør-England og arbeider nå på full tid med sin andre roman. 

Hjemmeside: https://betholearyauthor.com/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Gyldendal