Skip to main content

Jenta i den røde kjolen

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Fiona McIntosch
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

En soldat våkner på sykehuset med hukommelsestap. Han husker ikke hva han heter, og går derfor kun under navnet Jones. Etter en stund blir han kjent med Eden Valentine, og søt romantikk oppstår. Jones klarer forsatt ikke å huske fortiden sin, men tar navnet Tom. En dag Tom har vært ute i byen, blir han påkjørt, og kommer ikke tilbake.


Forlaget skriver:
Fra de bråkete gatene i 1920-tallets London til den idylliske engelske landsbyen ... gled deg til denne medrivende historien, den fenomenale bestselgeren som har vunnet Australias hjerter!

En soldat, kjent bare som "Jonesy", våkner opp på et sykehus uten å huske noe av fortiden sin. De få usammenhengende minnene hans er grusomme øyeblikk fra slagmarken i Ypres. Ganske snart blir han besatt av å finne ut av hvem han er.

Da Eden Valentine kommer susende inn i hans verden, slående vakker i sin røde kjole, forandrer hun livet hans. Hun sørger over broren som døde i krigen, men ser i Jonesy en soldat som trenger hjelp, en som hun kanskje kan redde.

Nøkkelen til hans fortid – og Edens fremtid – kan befinne seg hos den mystiske Alex Wynter, en aristokrat og arving til landstedet Larksfell Hall. Det han har å si, vil ryste dem og sende dem i vidt forskjellige retninger.

 

Forfatter: Fiona McIntosch
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: The Tailor's Girl
Oversatt av: Judith S. Nilsen og Ann-Margritt Sævold
Antall sider: 477
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Veldig søt og romantisk historie. En skjønn bok som er veldig lettlest, og fin å slappe av med når du vil ha en skikkelig feelgood-roman. Selv leste jeg den ut på under to døgn.


 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Cappelen Damm