Skip to main content

Lykke til med det

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Kristan Higgins
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Tre tenåringsjenter, Emerson, Georgia og Marley blir kjent med hverandre da de er på en slankeleir. De forblir venner og alle tre fortsetter å slite med vekta. Da Emerson dør, etterlater hun seg et brev til de andre med ønsker om hva de bør gjøre.

Forlaget skriver:
Emerson, Georgia og Marley har vært bestevenner siden de møttes på en slankeleir i tenårene. Da Emerson dør altfor ung, etterlater hun et siste ønske til de to andre: at de må nyte hvert øyeblikk av livet, og kvitte seg med de destruktive tankene de har båret på i så mange år.

For Marley betyr det å konfrontere skyldfølelsen over at tvillingsøsteren døde, som har gjort at hun tror hun ikke fortjener å bli elsket.

For Georgia betyr det at hun må slutte å prøve å leve opp til morens forventninger og brorens latterlig høye standarder, for dette var med på å ødelegge ekteskapet med en mann som bare ville henne vel.

Etter som Marley og Georgia blir sterkere, forstår de det viktige budskapet bak Emersons siste ønske: Mer enn noe annet ville hun at vennene hennes skulle lære å bli glad i seg selv.

 

Forfatter: Kristan Higgins
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Good luck with that
Oversatt av: Sidsel Andersen
Antall sider: 510
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er absolutt ingen spenningsbok slik som jeg vanligvis leser. Derfor gikk det litt tregt i starten, men etterhvert kunne jeg ikke slutte å lese. Historien er veldig fin, varm og rørende og tar for seg viktige temaer som slanking, komplekser og eget selvbilde.

Om forfatteren:
Kristan Higgins is en New York Times, USA TODAY, Wall Street Journal and Publishers Weekly bestselgerforfatter av 20 romaner, som har blitt oversatt til over tjue språk. Hun har solgt millioner av bøker over hele verden, vunnet mange priser og fått strålende anmeldelser. Les mer om henne på: www.kristanhiggins.com

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Cappelen Damm