Skip to main content

Farvel til krumkakene

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Mona Helene Eidem
Leseeksemplar fra forfatteren

Johanna blir venn med Anna i nabohuset. Johanna har strenge prinsipper som hun holder godt fast i, mens Anna er mer løssluppen. De utvikler et varmt vennskap, noe som får store konsekvenser for Johannas livsførsel.

Forlaget skriver:
Johanna er kasserer i menighetsrådet. Hun synes livet er blitt forutsigbart og kjedelig. Selv har hun sine prinsipper og regler som hun tviholder på, helt til Anna flytter inn i nabohuset. Etter det tar livet en helt annen retning, og de utvikler et vennskap som utfordrer både bygdedyret, og de uskrevne reglene for hvordan eldre damer skal se ut og oppføre seg. De legger en hemmelig plan for noe de vil utføre sammen. Det fører dem inn i de mest utenkelige situasjoner.


Forfatter: Mona Helene Eidem
Forlag: Eidem
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 232
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Denne boka var ikke akkurat "min"sjanger, så jeg synes det er vanskelig å mene så mye. Men historien var iallefall søt, humoristisk og varm.


Om forfatteren:
Mona Helene Eidem er født og oppvokst i Mo i Rana. Hun er utdannet adjunkt, og har arbeidet ned barn og unge i over 30 år. Først som styrer i barnehage, så lærer i grunnskolen, og de siste 12 årene som lærer ved Polarsirkelen videregående skole. I 2015 gav hun ut novellesamlinga Løvhytta som ble godt mottatt. I 2018 kom hennes andre bok ut, Alt det vi ikke ser, som er en samling krim/thrillernoveller. Farvel til krumkakene er derfor hennes tredje bok.

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere


Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Egne forlag