Skip to main content

Vanvittig skyldig

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Liane Moriarty
Boka er kjøpt i bokhandel

Erika og Oliver blir invitert til å grille hos naboene Tiffany og Vid. De får også ta med seg vennene Sam og Clementine. Sam liker godt Tiffany, og det ser ut til å være gjensidig. Naboen Harry klager som vanlig og håper at det ikke blir for mye bråk. Før de drar på hagefesten, har Erika og Oliver noe viktig de vil snakke med Sam og Clementine om.

Det som skjer på hagefesten får store konsekvenser for alle seks deltakerne i ettertid.

 

Forlaget skriver:
Seks ansvarlige voksne. Tre søte barn. En helt vanlig hagefest - hva i all verden kan gå galt?

Sam og Clementine lever et praktfullt liv: De har to små jenter, Sam har nettopp startet i drømmejobben, og Clementine er en dyktig cellist - i gang med forberedelsene til sitt livs audition. Hvis det er noe de kan regne med, så er det hverandre.

Clementine og Erika har vært bestevenner siden de var små, til tross for at de er så ulike og lever vidt forskjellige liv. Så da Erika inviterer til hagefest hos naboene sine, Vid og Tiffany, henger selvfølgelig Clementine og Sam seg på.

Det som skjer på hagefesten, forandrer livet til alle seks.

To måneder senere vil det ikke slutte å regne, og ingen av festens deltakere snakker med hverandre. Clementine og Sam greier ikke å slippe tanken: Bare de aldri hadde dratt på den hagefesten ...

 

Forfatter: Liane Moriarty
Forlag: Panta
Utgivelsesår: 2017
Originaltittel: Truly, Madly, Guilty
Oversatt av: Solveig Moen Rusten
Antall sider: 592
Format: Pocket
Kilde: Kjøpt i bokhandel


Min mening:
Dette var første boka som jeg leste av denne forfatteren. Jeg vet at hun har gitt ut flere og at de er frittstående historier som ser ut til å være ganske lettleste, til tross for at de er tykke.

Denne boka var egentlig ganske spennende, selv om det i prinsippet ikke er en spenningsbok. Jeg ble veldig nyskjerrig på hva som skjedde på den hagefesten, så jeg måtte lese videre til boka var slutt. Det tok ca to dager. Boka var som sagt ganske lettlest med en enkel, underholdende historie. Samtidig er det viktige temaer som preger hagefesten, og som kanskje kan få en til å stoppe opp å tenke litt.

Om forfatteren:
Liane Moriarty er en australsk forfatter. Hun har skrevet åtte romaner, inkludert New York Times bestselger Big Little Lies, som ble tilpasset til en TV-serie for HBO. (Kilde: Wikipedia)

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Bonnier