Skip to main content

En som deg

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Marc Levy
Leseeksemplar fra Panta

Sanji kommer fra India for å ta seg av forretninger i New York. Misforståelser oppstår og han innkvarteres hos den ukjente tanta og onkelen istedenfor hotellrom på Plaza. Ingen vet at han er rik. Etter en stund oppstår problemer på jobben til onkelen, og Sanji begynner å jobbe som heisoperatør i en bygning på Fift Avenue. Der møter han Chloe, og livet blir aldri det samme igjen.

Forlaget skriver:
Kan en kvinne som henne falle for en mann som ham?

Velkommen til Fifth Avenue nr. 12, en New York-bygård med en blandet samling beboere og en av byens siste håndstyrte heiser.

En dag begynner Sanji som heisoperatør i bygningen, for å hjelpe sin gamle og syke onkel. Det ingen vet, er at den kjekke, unge mannen i uniform egentlig er en fremgangsrik forretningsmann.

I øverste etasje bor Chloe, en ung skuespillerinne som jobber med å lese inn lydbøker. Når Sanji og Chloes veier krysses, setter det i gang en rekke hendelser ingen kan stoppe, og livet på Fifth Avenue blir aldri det samme igjen.

Forfatter: Marc Levy
Forlag: Panta
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Et fille comme elle
Oversatt av: Heidi Grinde
Antall sider: 302
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
I utgangspunktet en søt og lettlest historie, men den ble dessverre litt kjedelig i lengden for meg. Liker du en romantisk historie, burde du likevel lese denne.

Om forfatteren:
Marc Levy ble født i Frankrike 16. oktober 1961. I en alder av 37 skrev han sin første bok, If only it were true. Steven Spielberg kjøpte filmrettighetene, og filmen Just like Heaven, med Reese Witherspoon og Mark Ruffalo i hovedrollen, ble en hit i USA i 2005. Etter dette ble Marc Levy forfatter på heltid. Han har skrevet 18 romaner som alle har ligget på bestselgerlistene, bøkene hans har blitt oversatt til 49 språk, og han har solgt over 40 millioner bøker verden over. Han er i dag verdens mest leste franske forfatter.

Marc Levy bor i dag i New York. Lesere kan finne mer om han og hans bøker på www.marclevy.info

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Bonnier