Skip to main content

Alltid åpent

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Libby Page
Leseeksemplar fra Gyldendal

I denne boka blir vi kjent med Hannah, Mona og Dan spesielt. Men vi får også historier om andre gjester som besøker den døgnåpne kaféen hvor Hannah og Mona jobber, både fortid og nåtid. Historiene knyttes fint sammen, og vi får høre om mange forskjellige skjebner.

Forlaget skriver:
London er byen som aldri sover, og slik er det også på Stellas kafé. Bestevennene Hannah og Mona har akkurat bikket 30, de deler både jobb og bosted og forsøker å tjene til livets opphold mens de drømmer om det store gjennombruddet. En gang lå verden for deres føtter – hvor er den nå? 

Libby Page skriver både morsomt og bevegende om lokalsamfunn og menneskene som bor der, om behovet for å høre til og verdien av å drømme.

Forfatter: Libby Page
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: The 24-hour Café
Oversatt av: Bente Klinge
Antall sider: 407
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Søt historie med et lettlest språk. Boka er inndelt i korte oversiktlige kapitler.


Om forfatteren:
Libby Page er forfatter, journalist og svømmer, og Alltid åpent er hennes andre roman.

Debutromanen Kunsten å holde seg flytende var en Sunday Times bestselger og er solgt til mer enn tjue land, og filmrettighetene er kjøpt av Catalyst Global Media. Libby Page er bosatt i London, hvor hun fryder seg over å finne små lokalsamfunn innenfor storbyen. Følg Libby på twitter @libbypagewrites

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

 

Gyldendal