Skip to main content

Verre enn sitt rykte

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Kristyn Kusek Lewis
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Fra baksiden av boka:
Bess Warner vet ikke riktig hva hun skal forvente av sitt nye nabolag i ektemannen Coles hjemby. Visst må hun forholde seg til svigermoren, som bor rett over gaten, og det blir mye å sette seg inn i når de skal overta driften av svigerfamiliens pensjonat, men Bess måtte bare komme seg vekk fra Washington D.C. Etter en skandaleomsust avskjed fra jobben i Det hvite hus vet hun knapt nok hvem hun selv er lenger.

I Greyhill finner hun raskt ut at sladderen forfølger henne. Så da hun får i oppdrag å skrive en artikkel for en riksdekkende avis, ser hun på det som en kjærkommen mulighet til å komme seg tilbake på topp - selv om det medfører at hun må intervjue byens mest beryktede menneske.

Gjennom samtalen med Susannah "Gresshoppa" Lane får Bess vite mye om sitt nye nabolag, og det virvles opp mangt og mye om stedets beboere. Etter som hun oppdager hvor vanskelig det er å begynne på nytt i et lokalsamfunn hvor rykter og sladder florerer, bestemmer hun seg for at den beste måten å angripe det på, er å få vite mest mulig om folk - og komme til bunns i deres hemmeligheter.

Med sitt høye tempo og drivende spenning er denne boken perfekt for alle som liker Big Little Lies. Et facinerende blikk på den makten som finnes i småbysladder. - Kirkus Reviews

Boka kan kjøpes i dagligvarebutikker og kiosker.

 

Forfatter: Kristyn Kusek Lewis
Forlag: Cappelen Damm / feelgood
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Half of What You Hear
Oversatt av: Stine Langtangen
Antall sider: 334
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg leser at flere mener at dette er en spennende bok, jeg synes ikke spenningsnivået er særlig høyt - men en ok bok å slappe av med på sofaen.

Om forfatteren:
Kristyn Kusek Lewis er et skrivende menneske. Foruten Verre enn sitt rykte har hun skrevet Save Me og How Lucky You Are, har vært redaktør for magasiner som Glamour og Child og har skrevet for riksdekkende medier i over tjue år. Hun bor i Washington D.C.-området sammen med familien.

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Cappelen Damm