Skip to main content

Minnet om en perfekt sommer

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Paige Toon
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Hva hvis du møtte igjen ungdomskjæresten mange år senere – og følelsene var like sterke?

Alice er 18 år, og på ferie med moren i Dorset. Der møter hun Joe, og varme følelser oppstår. Ferien tar slutt og paret splittes. Alice glemmer aldri Joe, og mange år sendere møtes de igjen.

Forlaget skriver:
Joe og Alice opplever kjærlighet ved første blikk da de forelsker seg i hverandre som 18-åringer. Men den nydelige sommeren de deler tar slutt så altfor fort. Joe drar sin vei uten forvarsel, og Alice reiser til universitetet i Cambridge hvor hun prøver å komme over den intense kjærlighetssorgen.

Mange år senere er Alice i et nytt forhold, med den sjarmerende og ambisiøse Lukas. De planlegger en fremtid sammen, men plutselig dukker Joe opp igjen i Alices liv. Livet har gått videre, men hun har aldri sluttet å elske ham. Gapet mellom Joe og Alice er nå enormt – det er vel altfor sent å gjenoppleve den perfekte sommeren de hadde for lenge siden?

«Elsker du ham fortsatt?»
«Hvert sekund av hvert minutt av hver time av hver dag …»

 

Forfatter: Paige Toon
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: One Perfect Summer
Oversatt av: Heidi Bloin Johannessen
Antall sider: 480
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er akkurat det du tror - en søt kjærlighetsroman. Ikke min sjanger, tenker kanskje noen. Da kan jeg fortelle at det er SÅ deilig å innimellom slappe av med en enkel og søt historie - en historie blottet for vanskelige krimproblemer og vanskelig språk. Her kan du bare lese og nyte :)

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Cappelen Damm