Skip to main content

Fremdeles her

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Josie Silver
Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Lydia har bursdag. Hun skal ut og spise middag med forloveden, Freddie - men så ringer han og sier at han er forsinket. Bestevennen har problemer med bilen, og Freddie skal bare bort for å hjelpe han. Han er ganske sikker på at han likevel vil rekke middagen.

Litt senere får Lydia besøk av to politikvinner - Freddie har omkommet i en bilulykke.

Dette er en kjærlighetsroman av det både triste, koselige, romantiske og søte slaget. Helt nydelig!


Forfatter: Josie Silver
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2021
Antall sider:
Format: Innbundet
Originaltittel: The Two Lives of Lydia Bird
Oversatt av: Helene Limås

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

To liv. To elskede. Ett umulig valg. Lydia og Freddie. Freddie og Lydia. De hadde vært kjærester i over et tiår, og Lydia trodde alltid at kjærlighetshistorien deres ville fortsette slik den hadde begynt. Men hun tok feil. På selve bursdagen hennes døde Freddie i en trafikkulykke.

Så nå er det bare Lydia. Og det eneste hun vil, er å holde seg innendørs og gråte. Men Lydia vet at Freddie ville ha ønsket at hun fant lykken igjen, uten ham. Ved hjelp av søsteren Elle og Freddies bestevenn Jonah forsøker hun med små, forsiktige steg å få livet sitt på skinner igjen.

Og så skjer det noe uforklarlig, som trekker Lydia tilbake til fortiden og tilbake til livet med Freddie. Men hva med nåtiden, og muligheten som åpner seg der?


Om forfatteren:
Josie Silver er en uforbederlig romantiker – og er stolt over det! Hun møtte sin fremtidige ektemann da hun tråkket på foten hans på 21-årsdagen hans. Hun bor sammen med ham, deres to barn og en katt i en liten by i Midlands-regionen i Storbritannia.Min mening:

Dette var en forfriskende bok helt ulik noen annen som jeg har lest. Det er en fin kjærlighetshistorie som er både søt og spennende på sin måte. Spenningen både i det Lydia opplever når hun tar en sovepille, og i livet hun prøver å få på beina etter at Freddie dør. Jeg måtte bare lese videre. Dette var en nydelig bok, som jeg varmt kan anbefale dere å lese.

 Andre omtaler om denne boka:

 Jeg finner foreløpig ingen andre omtaler av denne boka .

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

 

Vigmostad & Bjørke