Skip to main content

Kolibri

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Cecilia Samartin
Leseeksemplar fra Juritzen

Historien begynner med at en ung dame hopper fra en 80 meter høy bro i Los Angeles. Pete og Al jobber med å redde kandidatene som innimellom synes at livet har blitt for tungt. Som regel må de fiskes opp. Pete får denne gang en sterk følelse, og han hopper ut i vannet for å finne henne. Han oppdager at hun fortsatt lever, og får dratt henne med opp i båten. Omstendighetene gjør at Pete stadig blir mer knyttet til denne familien.

Jeg har lest flere bøker av denne forfatteren før, og ble derfor veldig glad da det ny-oppståtte forlaget kontaktet meg for å spørre om de kunne sende den til meg.

Alle episodene i fortellingen er nok ikke helt realstisk etter min mening, men boka er lettlest og lett å sette seg inn i, og personene er lette å like. Det er en passe dose med både mystikk og romantikk i historien.

Hvis du er ute etter litt lett leselektyre, er dette en veldig fin bok. Jeg likte den, og synes at den er verdt å lese!

Kommer i salg 6. september

Forfatter: Cecilia Samartin
Forlag: Juritzen
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 345
Format: Pocket
Originaltittel: Colibri
Oversatt av: Tora Larsen Morset

Kilde: Forhåndseksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:
Med trilogien om "Señor Peregrino" og romaner som "Drømmehjerte", "Mofongo" og "Salvadoreña" har Cecilia Samartin solgt godt over 1 million bøker i Norge.

Nå er hun tilbake med en ny, stor roman som utforsker magien i menneskelige relasjoner. Pete jobber i kystvakten og har sett mange hoppe fra den høye broen. Men når han henter Beth opp fra det mørke dypet, oppstår følelser han ikke kan kontrollere. Han trekkes inn i hennes eksentriske familie hvor løgnene sakte pipler frem. Og hva skal han gjøre med sin egen, store hemmelighet? Vil sannheten rive i stykker hans lille familie?

"Kolibri" er en følelsesrik og overraskende roman som viser at kjærlighet og tilgivelse helbreder alle sår.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

Les det nyeste nummeret av Hverdagsnettmagasinet her:

 

Juritzen