Skip to main content

Min elskedes ansikt

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Jean-Louis Adorsen
Leseeksemplar fra forfatteren

Denne boka er en samling med 15 lettleste romantiske noveller. I samlingen er det både helt nye og eldre noveller, den nyeste helt dagsfersk ved utgivelsen. En av historiene kan du dessuten lese i neste nummer av Hverdagsnettmagasinet.

Språket er uklanderlig. Alle novellene er fine og varierte med akkurat passe lengde – og jeg liker dem alle sammen.

Forfatteren har tidligere gitt ut novellesamlinga: Cast-off. Som jeg skrev i min omtale den gangen: "Forfatteren opplyser om hvilket år hver enkelt novelle er skrevet og hvor den evt. er publisert. Hver novelle har faktaopplysninger som etterord. Det liker jeg godt." Også i denne boka har forfatteren satt inn en faktaside etter de fleste novellene. Jeg liker å lese litt om hva som har inspirert til den enkelte novelle. Pluss for det!

Jeg har lest boka som ebok, men det er også mulig å kjøpe den som pocket. En novellesamling er perfekt for deg som ikke har tid til å lese tykke bøker. Her kan du lese litt når du har tid, og når du tar den fram igjen, så ligger det en ny historie og venter på deg. Løp og kjøp!

 

Forfatter: Jean-Louis Adorsen
Forlag: Adorsen
Utgivelsesår: 2021

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

Les det nyeste nummeret av Hverdagsnettmagasinet her:

 

Egne forlag