Skip to main content

Mitt livs store kjærlighet

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Rosie Walsh
Leseeksemplar fra Gyldendal

Emma og Leo er lykkelig gift, og har datteren Ruby. I voksen alder fant Leo ut at han var adoptert, og han liker ikke hemmeligheter. Heldigvis har han og Emma ingenting å skjule for hverandre... Det tror iallefall Leo, helt til en dag han finnner noen gjemte dokumenter. Det ser ikke ut til at Emma har vært helt åpen med hvem hun er, og hun heter ikke engang Emma...

Her har du en super sommerbok som oser av både romantikk og spenning. Det er ingen høylitterær bok, for dem som foretrekker det, men for oss som leser for underholdningens skyld, er dette en hyggelig og lettlest historie som gir mange mange timer med god underholdning.

Terningkast: 3+

Forfatter: Rosie Walsh
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 382
Format: Innbundet
Originaltittel: The Love of My Life
Oversatt av: Veronica Garten

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Da Emma treffer Leo i en begravelse, faller hun hodestups. Syv år senere er de gift, og datteren Ruby er kommet til verden. Emma, som nå er en anerkjent marinbiolog, har fått sitt eget lille økosystem, og verden er komplett. Leo elsker den bråkete, herlige familien sin. Han ble adoptert som liten, og for første gang kjenner han at han har et sted han hører til. Men så finner han ut at Emma skjuler en rekke hemmeligheter.

Hun heter ikke engang Emma.

Emma innser at det livet hun har jobbet så hardt for å bygge opp rundt seg og den lille familien, er i ferd med å falle sammen. Hun må greie å overbevise Leo om at hun fortsatt er den kvinnen han forelsket seg i.

Men først må hun fortelle ham om sitt livs store kjærlighet.

Rosie Walsh gjorde stor suksess med Uten et eneste ord (2019), en spenningsdrevet kjærlighetsroman som er solgt til 34 land og i mer enn 1 million eksemplarer verden over. Nå er hun tilbake med en sterk pageturner som stiller sentrale spørsmål: Hvem vil du egentlig være, og hvilke hemmeligheter tåler ikke dagens lys?
Om forfatteren:

Rosie Walsh er en bestselgende forfatter, som gjorde stor suksess med Uten et eneste ord.

Rosie Walsh har reist verden rundt som dokumentarfilmprodusent, og har gjort enorm suksess med romanen Uten et eneste ord (The Man Who Didn’t Call / Ghosted). Boken er hittil oversatt til 34 språk, nådde topp 5 på New York Times bestselgerliste og har solgt i over 1 million eksemplarer verden over.

Rosie Walsh har en stor fanskare her i Norge, med lesere og bokhandlere som omfavnet boken henne fra første stund. Rosie er bosatt i Bristol med familien. Mitt livs store kjærlighet (The Love of My Life, 2022) er hennes andre roman.

 

 

Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene SKAL merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er denne bokomtalen MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostnadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg blir ikke påvirket på noen måte, og jeg er ikke tilknyttet noe forlag.

Jeg velger selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken jeg får og hvilket tidspunkt jeg vil lese den. Dessuten velger jeg selv om (og hvor) jeg vil dele omtalen min. Bøker som jeg kjøper, eller får i personlige gaver, behandles på samme måte som leseeskemplarer. Dette er viktige punkter for meg for å kunne omtale en bok.

Jeg får ikke betalt for å skrive omtalen. Boka jeg har fått er stemplet med leseeksemplar, og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har altså INGEN økonomisk fordel, eller kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å inspirere til at gode bøker skal nå ut til flere lesere.

 


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa
- Lesedilla

- God Bok!

Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Gyldendal