Skip to main content

Paris for én

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Jojo Moyes
Leseeksemplar fra Bastion

Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle.

Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv?

Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne "Et helt halvt år", "Den ene pluss en" og "Etter deg". Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.  Hun har blitt et verdensfenomen og i Norge alene har hun solgt over 1 million bøker. Hennes siste roman, Paris for én, er en uforglemmelig, morsom og varm historie – og kanskje hennes mest romantiske til nå?

Forfatter: Jojo Moyes
Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2016
Originaltittel: Paris for one
Oversatt av: Elisabeth Haukeland
Antall sider: 203
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dersom du ser etter en lettlest bok som inneholder en god del romantikk, bør du lese denne. Det går bort noen sider på bilder og den er lest ut på noen timer. Fin strandlektyre eller til en sofakveld hjemme.


Om forfattern Jojo Moyes:
Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne "Et helt halvt år", "Den ene pluss en" og "Etter deg". Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.

 

Bonnier