Skip to main content

De ferierende

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Emma Straub
Leseeksemplar fra Bastion

For ekteparet Post er den to ukers ferien til Mallorca med storfamilien en feiring: selv har de 35-års bryllupsdag og datteren er ferdig med videregående. Den solfylte øya med innbydende strender, tapas og tennisbaner byr på et etterlengtet avbrekk fra livet på Manhattan. Men ikke alt går etter planen: på ferien rippes det opp i gamle sår og fortrengte hemmeligheter ser dagens lys.

De Ferierende er først og fremt en herlig ferieroman, men boken er også en historie om de sidene ved oss selv vi velger å vise frem og de vi forsøker å skjule. Om måten vi tærer på hverandre og måten vi bygger hverandre opp, og om de båndene som til slutt holder oss sammen.

Forfatter: Emma Straub
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Bastion Forlag
Originaltittel: The Vacationers
Format: Pocket
Antall sider: 287
Oversatt av: Eivind Lilleskjæret
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Jeg synes det var litt vanskelig å få tak på denne boka, iallefall i starten - men det er mulig det skyldes at hodet mitt var i feriemodus ;) Boka var helt ok å ha med på ferie. Det er en pocketbok og lett å pakke med seg. Den er forholdsvis lettlest, litt som en ukebladroman.


Om forfatteren Emma Straub:
Emma Straub er født og oppvokst New York, USA. Hun er forfatter og skribent i blant annet amerikanske Vogue og New York Times, samt det amerikanske kulturmagasinet Rookie. Straub bor med mann og sønn i Brooklyn, New York.

 

 

Bonnier