Skip to main content

Kitty-rapporten

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Anonym
Leseeksemplar fra Juritzen

Kitty-Rapporten handler om læreren Alfred (45) - en helt vanlig nordmann, en av dem som får landet til å fungere. Han er en omsorgsfull lærer, en god kollega og som nesten halvparten av menn i hans alder: Nyskilt. Ekskona mener at han aldri vil bli sammen med noen ny dame. Dette provoserer han, og han oppretter en nettprofil på en sjekkeside. I det han vurderer å gi opp, får han et svar.

Svaret kommer fra mystiske Kitty, en kvinne med full erotisk kontroll og småfrekk fantasi. Hun drar Alfred inn i et spill der hans sex-kunnskaper blir utfordret. Kitty er mesteren som mailer oppgaver til lærlingen. Alfred må adlyde, utføre og rapportere tilbake i het prosa.

Men hvem er Kitty? Og hvorfor prøver hun å gjøre en helt vanlig fyr til en superelsker?

Boka er  skrevet av en velkjent norsk kulturpersonlighet. Forfatteren har valgt å være anonym, men det røpes at personen er en samfunnsdebattant, kulturformidler, dramatiker og forfatter av flere bøker. Kitty-rapporten er forfatterens første erotiske roman.

Boka kommer for salg 5. februar. Neste bok i serien kommer i mai.

 

Forfatter: Anonym
Forlag: Juritzen Forlag
Utgivelsesår: 2018
Kilde: Forhåndseksemplar


Min mening:
Jeg vet ikke om det samme vil være tilfelle når boka kommer i salg, men dette leseeksemplaret kom pakket inn i en gjennomsiktig tøypose sammen med en pose te og en hjertesjokolade hvilket gir et veldig koselig inntrykk. Da jeg leste bak på boka står det at den er diskré pakket inn, velegnet for en hyggestund - så vel privat som i det offentlige rom.

Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk. Jeg begynte en gang på Fifty Shades of Greys, og etter at bok nummer en var utlest - droppa jeg å lese nummer to og tre. Det var ikke noe for meg, ble mest irritert når jeg leste den ;) Men denne boka var bedre enn jeg fryktet. Jeg synes den var "pakket fint inn" i en historie om læreren Alfred, som tydeligvis ikke er så uskyldig som man skulle tro. Jeg tror ikke at selve historien er så veldig virkelighetsnær - men hva vet vel jeg ?

 

Språk og innhold er nok litt "på kanten" innimellom, men om du ikke er altfor prippen, så tåler du det nok fint.

 

Til vanlig er nok krim min foretrukne sjanger, men denne boka har jo også et slør av spenning hengende over seg. For hvem er Kitty - det er et stort spørsmål, både for oss lesere, og ikke minst for Alfred. Selv om den var en bok som kanskje er litt utenfor min komfortsone, så kan jeg nå nesten ikke vente til neste bok kommer ut. Dette er er nemlig bok en av en triologi.

 

Det er jo også litt spenning knyttet til det med anonym forfatter. Man gjør seg noen tanker, og kan jo håpe på at man en dag får svaret.

 


 

Andre som har omtalt denne boka:

Juritzen