Skip to main content

Hjem til deg

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Sarah Jio
Leseeksemplar fra Cappelen Damm

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten hun er om bord i, kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en – tilsynelatende øde øy.

Årene går, og det oppstår dyp kjærlighet mellom de to. Men spøkelser fra fortiden hjemsøker dem og en bekjennelse Gray kommer med sjokkerer Charlotte så mye at hun flykter fra øya.

Når hun til slutt kommer hjem etter mange år, oppdager hun raskt at ingenting er som før. Det er vanskelig å skape seg et nytt liv samtidig som hun må takle medieinteressen rundt hennes mirakuløse tilbakekomst.

Hun innser at Gray uansett er hennes livs kjærlighet, men venter han fortsatt på henne? Og hvordan skal hun klare å finne tilbake til øya?

Hjem til deg er en roman om mot, styrke og evig kjærlighet.

Forfatter: Sarah Jio
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: Back To You
Oversatt av: Mari Johanne Müller
Antall sider: 283
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg føler meg så heldig som får omtale så masse bra bøker. På denne måten får jeg lest bøker jeg ellers kanskje ikke engang hadde hørt om.

Jeg har ikke funnet noen andre som har omtalt denne boka enda, men så er den jo også helt fersk fra forlaget.

Jeg synes at dette er en veldig søt underholdningsroman som inneholder akkurat en passe dose både med dramatikk og romantikk. Boka er veldig lettlest og jeg leste den ut på noen timer.

Om det skulle være noe jeg savner, så er det litt mer om tiden etter at Charlotte kom hjem fra øya. Kanskje også litt mer om hvordan Gray har hatt det i mellomtiden. Uansett så er dette en bok som er perfekt lektyre på en gråværsdag.


Om forfatteren:
Sarah Jio har skrevet ni romaner som alle er blitt bestselgere. Bøkene hennes utgis i et trettitalls land.

Hjem til deg er hennes sjuende bok på norsk, etter For evig, Fioler i mars, God natt, June, Morgengry, Frost i mai og Huset på stranden. Sarah Jio bor i Seattle sammen med sine tre små sønner.

 

Cappelen Damm