Skip to main content

Ikke død ennå

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Peter James
Leseeksemplar fra Vigmostad Bjørke

Dødelig besettelse er bare begynnelsen ... For Los Angeles-produsenten Larry Brooker er dette filmen som kan gi ham den kassasuksessen han så lenge har ventet på. For superstjernen Gaia er dette filmrollen som kan lede til en Oscar-nominasjon. For Brighton og Hove ligger det stor markedsverdi i å være sentrum for en stor Hollywood-filmatisering. For politietterforsker Roy Grace utspiller det hele seg som et mareritt. En besatt stalker forfølger Gaia.

Hun blir forsøkt tatt av dage like før hun flyr fra California til Brighton, og det er mye som tyder på at stalkeren også befinner seg i byen under filminnspillingen - parat til å drepe. «Autentisk og spennende, fantastisk god research.» Daily Express.

Peter James (f. 1948) er en internasjonalt bestselgende spenningsforfatter som er utgitt på 36 språk og har solgt over 17 millioner bøker på verdensbasis.
Ikke død ennå er den åttende boken i serien om politietterforsker Roy Grace. James er kjent for å gjøre spesielt grundig research. Alle bøkene om etterforsker Roy Grace har sitt utgangspunkt i en sann historie eller i fakta han har funnet under forarbeidet.

Forfatter: Peter James
Forlag: Vigmostad og Bjørke
Utgitt: 2017
Originaltittel: Not Dead Yet
Oversatt av: Eva Ulven
Antall sider: 557
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Peter James skriver fine spenningsbøker. Dette er enda en av hans bøker som er vanskelig å legge fra seg.

Vigmostad & Bjørke